” Tert1pu weh kalau dengar tak tengok muka. Sebijik suara Paknil.. ” – Netizen

Video Seorang Jejaka Kacak Bersuara Seperti Datuk Aznil Haji Nawawi Cur1 Perhatian Warganet. Fuh Memang Sama Suaranya, Lagi-Lagi Part Ajuk Tom Tom Bak Dan Gelak Professor Kl0n Tu. Memang Sebijik Lah !!

Tidak hanya wajah sahaja yang dikatakan mempunyai 7 serupa dalam dunia ini, namun ramai juga yang memiliki suara sama. Salah satunya dapat dilihat menerusi perkongsian di Instagram Berita Kopak yang diulangsiar dari akaun Tik T0k Nurkhalaf.

Dalam video ini, seorang jejaka berwajah tampan dan berkulit cerah dikatakan oleh warganet sama suaranya seperti selebriti, Datuk Aznil Haji Nawawi. Pada paparan video itu tertulis ayat ‘ Uikk sore Paknil muka Sajat bang rare ‘. 

Mendengar tutur kata jejaka ini, memang saling tak tump4h suaranya seperti Paknil. Lenggok suaranya juga sama dan ada yang terped4ya menyangka jejaka ini hanya miming menggunakan suara asal Paknil.

Jejaka ini turut mengajuk ayat Paknil dalam rancangan kanak-kanak, Tom Tom Bak untuk tontonan warganet. Ada juga permintaan daripada pengikutnya untuk mendengar ketawa Professor Kl0n lakonan Paknil dalam filem Cicakman dan nyata memang serupa suaranya.

Jom tonton video di bawah :

Ini kalau tidak melihat video dan hanya mendengar suara, pastinya ramai yang tidak tahu ianya bukan Paknil. Antara komen-komen warganet :

” Laa suara dia ke. Ingatkan suara Paknil, dia miming je. Sama la dengan suara Paknil, sebijik sama.. “

” Ada kembar ni Paknil, kembar suara hehe. Weh sebijik sama, muka iras Izzue Islam pun ya.. “

” Aku cuba dengar tanpa tengok muka dia, memang sah suara Paknil. Tert1pu weh kalau dengar tak tengok muka.. “

” Aku ingat dia guna sound Paknil tadi, mat1-mat1 ingat miming. Memang sama sebiji suara paknil ni.. “

” Wah sebijik suara Paknil, tak dinafikan. Suara Paknil masa muda dulu-dulu. Suara paknil muka sajat. perfect combo ke ni haha.. “

” Weh sebijik memang sama. Kalau dengar suara tanpa tengok muka memang sebijik suara Paknil.. “

” Lipsync ke, suara sama sebijik weh macam paknil. First tengok tadi pun ingat paknil tapi muka je lain.. “

” Betulla, sama macam suara paknil. Kalau dengar je tak tengok muka memang ingat paknil.. “

Suara ini memang membuatkan ramai yang tert1pu, seperti melihat Paknil pula yang bercakap. Kalau dapat membuat video bersama Paknil, tentu boleh kel1ru yang mana satu suara Paknil sebenar. Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan semoga pembaca terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Datuk Aznil Haji Nawawi, Tik T0k Nurkhalaf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..