” Tersentuh hati baca coretan Dr Amalina kali ni.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Ibu dan Anaknya, Perkongsian Dr Amalina Bakri Mengenai Kisah Hidup Ibunya, Sabariah Hassan Buat Ramai Yang Sayu. Tak Sangka Penuh Berliku Kehidupan Tokma Arabella Mia Ni !!

Dr Amalina Bakri bukanlah satu nama yang asing di kalangan kita. Kebijaksanaannya suatu masa dahulu menjadi sebutan ramai dan namanya semakin menjadi sebutan sejak bergelar doktor pakar yang berjaya di Eropah.

Sebagaimana yang semua sedia maklum, Dr Amalina telahpun menimang cahayamata sulungnya bernama Arabella Mia baru-baru ini. Mama Dr Amalina, Sabariah Hassan antara yang paling gembira mendapat cucu.

Meninjau akaun Instagram Dr Amalina Bakri, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Dr Amalina bersama mamanya dan Arabella. Coretan Dr Amalina kali ini juga sedikit panjang bercerita tentang liku-liku kehidupan mamanya sepanjang membesarkan Dr Amalina tanpa insan bergelar suami.

Dr Amalina turut menulis satu nukilan buat Arabella menyatakan harapannya apabila Arabella dewasa kelak. Antaranya agar Arabella menjadi wanita sekuat tokmanya itu dan berbakti kepada manusia yang lain.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Dr Amalina ini telahpun meraih puluhan ribu tanda suka daripada warganet sehingga kini. Antara komen-komen mereka :

” Enjoyed and create so many memories with her doc, cz she will grown up so fast and surely this memory will be missed.. “

” 3 generations of beautiful ladies. Comel je Bella pandang tokma dia tu. bellaaaa you’re lucky to have mummy like Dr Amalina . Semoga menjadi anak solehah Bella.. “

” Insyaallah aammiinn.. all mom / mummy / mama / ibu will always having the same wishes to their angel.. “

” A beautiful love letter to Bella. Lucky Arabella to have such a great & strong mommy & Tokma in her life.. “

” So happy for you and your family with the new generational addition. Beautiful words and written.. “

” Beautiful stroy, infinite blessings to your family. Tersentuh hati baca coretan Dr Amalina kali ni.. “

” Beautiful words babe. I’m a witness throughout your success and Bella sure proud with her mummy. Can’t wait to see liltle Bella.. “

Hebatnya seorang bergelar ibu yang sanggup melakukan apa sahaja demi membesarkan anak tersayang. Semoga Arabella akan memenuhi impian mamanya ini apabila dewasa kelak dan menjadi anak yang berjasa kepada ramai insan yang memerlukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Amalina Bakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..