” Terp4ksa pause-pause sebab nak tengok Amir, comelnya.. ” – Netizen

Perkongsian Video Memori 2022 Mira Filzah Cur1 Perhatian Peminat. Wah Laju Betul Slide Bergerak. Banyak Gambar Wan Khair Amir Yang Tak Pernah Mira Kongsi Sebelum. Ini. Gambar Yang Photosho0t Tu Cute Betul !!

Tahun 2022 telahpun melabuhkan tirainya dan hari ini bermulalah hari baru di tahun 2023. Banyak kenangan pahit dan manis yang dilalui oleh semua orang dan pastinya ia akan tersemat rapi dalam hati masing-masing.

Meninjau akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan satu video yang disunting di mana gambar-gambar moment indah Mira sepanjang tahun 2022 dipaparkan. 2022 yang cukup indah buat Mira dan suaminya, Wan Emir Astar.

Bermula dari bulan Januari sehingga ke bulan Disember, setiap bulan ada ceritanya tersendiri. Dari perut memboyot sehingga lahirnya Wan Khair Amir, banyak gambar yang tidak pernah Mira kongsikan di akaun media sosialnya dapat dilihat di sini.

Paparan gambar Mira yang laju transition ini boleh membuatkan mata menjadi juling melihatnya, hehe. Comel betul gambar-gambar Amir lebih-lebih lagi gambar ketika photosho0t. Keseluruhannya, 2022 tahun yang indah untuk Mira.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Mira ini telahpun meraih lebih 30 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Happy new year in advance, Mira. Hope to meet and pictured with Mira at any event. Tudia laju g1ler transition dia. Jul1ng mata haha.. “

” Terpaksa pause-pause sebab nak tengok amir. Tetibe dia pause dekat gambar emir dengan burger haha.. Happy new year Mira.. “

” Happy new year miraaa. Ameen amazing 2023 coming ahead insyallah. Masuk set drama nnti rajin2 update tau.. “

” Omg recap dia lagi lawaa eh. So cute, Happy new year sis more happy more and more everything. Aaminn.. “

” Aduh laju sangat gambar tak dan nak tengok masa melahirkan tu. Gambar photoshoot tu cute nya Amir.. “

” Semoga thn baru nie, akan menjadi yg lebih baik, pd diri ini, dan semua. 2022 yang indah untuk Mira. comelnya gambar gambar Amir, ni yang special punya video eh.. “

” Banyaknya gambar Amir yang comel-comel.. yang photoshoot tu geram nya tengok Amir… kenapa cute sangat handsome boy mama ni.. ” 

Boleh memusing anak mata tengok video oleh Mira ini, punyalah laju, hehe. Apa-apa pun, semoga kehadiran tahun 2023 bakal membawa lebih banyak kegembiraan dan keceriaan buat Mira, Emir dan Amir.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..