” Terkej0t dengar suara Sarah laung merdeka weh. Tersembur nasi fuh.. ” – Netizen

Shuib Sepahtu Kongsi Perbahasannya Dengan Siti Sarah Tentang Kemerdekaan. Dah ‘Sebakul’ Tazkirah Sarah Bagi Pada Shuib. Sampai Part Laungan Tu, Mak Kau Terkej0t Betul. Semangat Membara Gitu Sarah !!

Pelawak Shuib Sepahtu semakin berjaya dalam kerjaya seni dan perniagaannya. Shuib selain menganggotai kumpulan lawak Sepahtu juga merupakan seorang penyampai radio di stesen H0t FM. Keriuhan suaranya boleh didengari untuk segmen pagi bersama Shuk Sahar dan Fizie.

Tidak hanya menumpukan perhatian kepada bidang seni semata-mata, Shuib dan isterinya Siti Sarah menceburi bidang perniagaan. Percubaan Shuib membuka cafe BubbleBee mendapat sambutan menggalakkan dan sehingga kini sudah bertambah cawangannya.

Shuib dan Sarah juga antara pasangan yang romantis dan sweet di mata peminat. Sikap mereka yang suka mengusik antara satu sama lain buat hubungan itu jadi ceria. Peminat juga mengagumi cara Shuib melayani Sarah dan anak-anaknya.

Meninjau akaun Instragram, Shuib telah berkongsikan satu video yang menunjukkan perbualan antaranya bersama Siti Sarah. Sarah yang berbahas tentang semangat kemerdekaan bukan hanya daripada pakaian namun daripada dalam jiwa itu menarik perhatian peminat. Berdes1ng telinga Shuib dengan bebelan Sarah ni. Hehehe..

Jom tonton video di bawah :

Perdebatan antara Shuib dan Sarah ini mencuit hati peminat. Semangat Sarah tu memang power lah. Antara komen-komen mereka :

” Hahahah… I like ur sound sarah.. merdekaaa.. “

” Sarah laung MERDEKA pon dah geg4r rasa. Apatah kalau laung kat Shuib.. “

” Hahahaha kuat sikit ib suara tu. jangan biar kan perempuan menang.. “

” Lawak la Sarah. Tak nak kalah, Semangaat !! MERDEKAAAA !! “

” Terkej0t dengar suara Sarah laung merdeka weh. Tersembur nasi fuh.. “

” Hahahah taknak kalah kau .. lawak hahahah.. “

” Haaaa ghitu lerr semangat MERRRRDEEKAAAA !! steady Siti Sarah.. “

” Nampak spirit dia tu siti sarah. Hehehehehe comel je MERRRRDEKAAAAA.. “

Fuh hebat sungguh laungan padu daripada Siti Sarah ni. Boleh bergeg4r kereta dengan suara bersemangat tu. Ini gaya Shuib sampai bila-bila pun tak akan menang dengan Sarah. Gaya Sarah tu kelakar namun ada pengajaran di situ. Apa pun, semoga Sarah dan Shuib sentiasa ceria dan bahagia bersama. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..