” Tak tahu nak kes1an ke nak gelak. Tak daya nak ketawa dah, pec4h perut.. ” – Netizen

Video Gelagat Spontan Dato’ Fizz Fairuz Bersama Noorkhiriah Di Set Penggambaran Buat Warganet Terhibur. Ad0i Dato’ Fizz, Ni Bukan Renjis Namanya, Jirus Terus. Habis Basah Kuyup Khiriah Dibuatnya. Terkej0t Khiriah, Nasib Tak Lem4s Member Tu. Haha !!

Nama pelakon Dato’ Fizz Fairuz dan Noorkhiriah bukan nama asing buat peminat seni hiburan tanahair. Kedua-duanya mempunyai mutu lakonan yang hebat dan disukai ramai. Kali ini Dato’ Fizz dan Khiriah bergandingan dalam drama baru.

Meninjau akaun Instagram Dato’ Fizz Fairuz, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan salah satu scene lakonannya bersama Khiriah. Kata Dato’ Fizz di kapsyennya, babak ini memang tidak dijangka dan berlaku secara spontan.

Melihat kepada video yang dipaparkan ini, Khiriah sedang berbaring di atas sofa dan Dato’ Fizz berdiri berhampiran dengan kepala Khiriah. Dengan semangkuk air di tangannya, Dato’ Fizz pada awalnya kelihatan merenjis-renjis air ke badan dan muka Khiriah.

Apa yang mencuit hati adalah apabila Dato’ Fizz terus mencurah air ke wajah Khiriah. Habis basah kuyup member tu Dato’ Fizz, hehe. Kelakar melihat reaksi wajah Khiriah, mesti Khiriah pun tidak menyangka bakal disiram seperti itu.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Rata-ratanya terhibur dengan telatah Dato’ Fizz dan antara komen-komen :

” Loh auk curah 1 mangkuk rupanya.. patut koi lem4s fizz fairuz haha.. ” – Noorkhiriah

” Hahaha.. maaf kak koi kes1an ke kak tapi koi tak boleh tahan nak gelak jugak haha. Raban weh pakat curoh terusss.. “

” Haha dicurahnya, tudia kena jirus terus haha. tak renjis-renjis dah, pakai tuang terus haha, lencun.. “

” Haha spontan, serius lawak. Mujur tak lem4s member, nasib baik tak curah satu bekas tu haha.. Nasiblah khiriah dapat partner kaki sakat ni.. “

” Amb0i haha kenapa tak jirus sampai ke kaki je haha. Tak sabar nak tengok cite ni, mesti ketawa tak henti dekat set kan.. “

” Tak tahu nak kes1an ke nak gelak dekat Khiriah haha. tak daya nak ketawa dah, pec4h perut.. “

” Sump4h lawaklah Dato’ Fizz ni, tak main lah renjis-renjis ni. Curah terus mau tak terkej0t Khiriah haha.. lucu betul.. “

Tentu kec0h dan meriah di set penggambaran dengan perang4i spontan Dato’ Fizz ini. Tak kering gusi lah semua, ada tukang menyakat yang sememangnya kelakar. Tak sabar warganet hendak menonton gandingan Dato’ Fizz dan Khiriah ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizz Fairuz, IG Khiriah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..