” Syukur Alhamdulillah, the magic of doa.. ” – Elvina Mohamad

Video Ungku Ismail Aziz Menerangkan Keadaan Terkini Nad Zainal Buat Ramai Rasa Lega. Alhamdulillah, Penjelasan Yang Mudah Difahami. Terus Kuat Nad, Ramai Yang Rindu !!

Setelah berhari-hari Nad Zainal berada di 1CU dalam keadaan krit1kal, alhamdulillah perkembangan kesihatannya hari demi hari semakin membaik. Sahabatnya, Ungku Ismail Aziz setia di samping Nad dan mengkhabarkan kepada umum tentang tahap kesihatan Nad ini.

Terkini di Instagram pengarah Shahrulezad Mohameddin, telah dikongsikan video yang memaparkan Ungku Ismail bercerita tentang Nad. Kata Shahrulezad, dia sendiri sempat video call dengan Nad namun tidak bercakap sangat kerana keadaan Nad yang masih lem4h.

Untuk makluman, Nad telah pun di extubate sejak semalam. Betul doa itu senj4ta yang paling kuat untuk orang mukmin. Berkat doa semua, Nad telah pun sedar dan membuka matanya setelah beberapa hari ditidurkan oleh doktor.

Shahrulezad juga memohon semoga semua terus mendoakan Nad kembali sihat seperti sediakala. Ucapan terima kasih juga dicoretkan buat semua atas doa dan sumbangan ikhlas yang disalurkan untuk membantu Nad.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Syukur Alhamdulillah, the magic of doa.. ” – Elvina Mohamad

” Beginilah perasaan kami adik beradik bila arw4h mak di extubate, tak berhenti menang1s gembira.. “

” Alhamdulillah.. semoga nanad terus kuat dengan izinNya… Alhamdullillah. Apabila educated man gv a statement auto kita pun akan ke arah positif. Tq for the updates.. “

” Alhamdulillah syukur atas perkembangan terkini Nad. Ramai yg bersimpati, menyumbang, semua perihatin.. “

” Alhamdlhh.. ya Allah.. nad sgt2 bertuah mempunyai kawan2 yg sgt2 baik, berhati2 dlm berkata2 , sgt2 mjaga nanad .. syukur.. “

” Semoga Allah yg Maha Penyembuh mberi kesembuhan buat Nad Zainal.. d beri semangat yg kuat untuk nya.. “

” Alhamdulillah kuasa Allah.. peluang kedua buat hambanya utk terus beribadah kepadanya.. semoga dipermudahkan urusan Nad Zainal.. semoga cpt sembuh.. Aamiin.. “

” Magic from yang maha ESA. Alhamdulilah.. Syukur kepada Allah. Sesungguhnya doa itu senj4ta orang Mukmin.. “

Hanya kepada Allah tempat bergantung dan Alhamdulillah doa-doa semua peminat untuk Nad dimakbulkan oleh Allah. Terus berjuang Nad untuk anak-anak dan keluarga tersayang dan semoga cepat sihat Nad.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shahrulezad Mohameddin, IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..