” Super rich and I’m speechless! “

Video Dan Gambar-Gambar Sekitar Majlis Cukur Jambul Dan Aqiqah Anak Kepada Azrinaz Mazhar Hakim Yang Serba Mewah Bertemakan ‘Fairy Tales’ Begitu Mengagumkan. Wah, Mewah Gil4 !!

Masihkah anda ingat dengan bekas wartawan dan pembaca berita TV3 dahulu iaitu Azrinaz Mazhar Hakim? Beliau  merupakan bekas isteri kepada Sultan Hassanal Bolkiah, Sultan Brunei. Gelarannya ketika itu, Duli Yang Teramat Mulia Pengiran Isteri Azrinaz Mazhar.

Azrinaz berkahwin dengan Sultan Brunei pada 20 Ogos 2005 di Kuala Lumpur . Mereka dikurniakan dengan dua orang cahaya mata iaitu Pengiran Muda Abdul Wakeel yang lahir pada 1 Jun 2006 dan Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah yang lahir pada 28 Januari 2008.

Namun mereka telah bercer4i pada 16 Jun 2010 dengan tal4k satu. Azrinaz kemudian bernikah dengan teman lamanya, Fairos Khan Abdul Hamid yang dikenali sejak 20 tahun lalu. Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Areesya Malayka.

Menerusi akaun Instagram Nina Juren, beliau berkongsi video dan gambar-gambar sekitar Majlis Cukur Jambul dan Aqiqah anak kepada Azrinaz Mazhar Hakim. Nampak serba mewah bak alam fantasi majlis tersebut dengan perhiasan yang begitu indah.

” Sepanjang majlis cukur jambul & aqiqah puteri kesayangan @amh_2309 & @fkdiver Areesya Malaykha “

Tekan ke kanan untuk video

Rata-rata netizen kag0m melihat kemewahan majlis tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Super rich and I’m speechless! “

” So beautiful.. Like in fantasy dream world.. “

” Hebatnyaa MasyaAllah  meriah cntik… dan sgt2 menawann… “

” Cantiknyaaa.. “

” Beautiful.. “

Lagi gambar-gambar sekitar majlis:

Nampak kedua mereka begitu bahagia melihat keceriaan baby…

Antara VVIP yang hadir…

Memang nampak mewah dan berseri-seri..

Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Azrinaz Mazhar Hakim dan suami atas kelahiran cahaya mata yang menjadi penyeri rumah tangga. Semoga  Areesya Malayka membesar dengan sihat serta menjadi anak yang solehah di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nina Juren by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..