” Suara ko lagi padu babe. Kalah pramugari baju kuning tu.. ” – Netizen

Video Zulin Aziz Buat Flight Attendant Announcement Challenge Dalam Kapal Terbang. Wahhh Suara Power Macam Pramugari Sebenar Dah Ni, Terbaik Zulin !!

Siapa tidak kenal dengan nama Zulin Aziz. Pengacara, penyanyi dan pelakon ini cukup dikenali peminat dengan bakatnya dan karakternya yang happy go lucky. Zulin juga kini bergelar usahawan dan sibuk dengan perniagaan produk makanan kesihatan di bawah syarikatnya sendiri.

Zulin pernah menjadi bualan hang4t apabila majlis perkahwinannya terbatal di saat akh1r suatu masa dahulu. Namun Zulin tidak patah semangat dan terus fokus kepada kerjayanya. Dalam bidang nyanyian, Zulin keluar dengan lagu berjudul ‘Dan Ketika Itu’ dan ianya mendapat pujian ramai kerana suaranya yang merdu.

Zulin sering membuat video parodi yang mencuit hati terutamanya ketika PKP baru-baru ini dan ianya dikongsikan di Instagramnya. Macam-macam idea Zulin ini hinggakan video parodinya mendapat jumlah view dan like yang mencecah ratusan ribu.

Meninjau akaun Instagram Zulin Aziz, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan Zulin membuat video Tik Tok duet bersama seorang pramugari bagi announcement challenge. Apa yang menarik adalah gaya Zulin dan slang nya membuat pengumuman sama seperti pramugari di dalam kapal terbang itu. Fuh power sungguh suara !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Nah🤣 #announcementchallenge

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Suara Zulin ini buat peminat terhibur dan kagum. Antara komen-komen mereka :

” Suara ko lagi padu babe. I love zulin’s voice more than her HAHAHAHHAHAHA.. “

” Hahhaha kalah pramugari baju kuning tu. Hahahhaha.. “

” G1ler sedap suaraa kak zulinnnnnn. Zulin patot jadi crew attendant ni.. “

” Uolsss lagi power suara dr org kapal sibo tu heee.. “

” Ahhh! Dah la lawo, suara sedap, Idaman kalbuuu Ahahahahaha.. “

” Tetiba jadi merem4ng bulu roma sbb sedap sgt dengarnya, macam dalam flight.. “

” Kak zulin pernah buat part time kat airport kaa. sebiji laa suara kak.. “

” Perghhh, suara Sebijikkkk macam flight attendant.. kalau dengar ttup mata igt google translation yang ckp.. “

Suara Zulin ni memang betul gempak dan padu buat ramai yang memuji. Parodi hindustan pun menjadi, menyanyi pun sedap suaranya, ini buat announcement pun sedap betul suaranya. Versatile sangat Zulin Aziz ini, apa pun semoga Zulin sentiasa berjaya dalam semua bidang yang diceburi. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..