” So sweet her smile, melting tengok senyuman dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Raja Ilya, Talita Love Yang Kini Sudah Berusia 2 Bulan Buat Ramai Ger4m. Eh Dah Pandai Senyum Dan Gelak Lah, Comel Sangat !!

Terasa begitu pantas masa berlalu, kini anak kepada pelakon Raja Ilya iaitu Talita Love sudah pun berusia dua bulan. Sejak Talita dilahirkan hampir setiap hari ada sahaja perkongsian mengenai Talita di media sosial.

Terbaru, Raja Ilya telah berkongsi sebuah video yang memaparkan Talita sedang ketawa dan tersenyum. Momen indah ini sentiasa dirakamkan oleh Raja Ilya sebagai tanda kenangan buat puterinya itu dalam melalui tempoh tumbesaran.

Talita yang mempunyai dar4h kacukan Inggeris di sebelah bapanya manakala di sebelah ibunya pula berdar4h Melayu, Arab dan India Malabari dilihat sangat comel sekali. Pastinya Talita akan membesar secantik ibunya.

Dua buah video yang dikongsikan telah membuatkan ramai warganet berasa ger4m melihat kecomelan Talita. Talita kini sudah pandai memberi respon apabila diacah dan sudah pandai hendak bermain.

Jom tonton video di bawah :

Lagi video Talita senyum :

Di ruangan komen, ramai menyatakan wajah Talita semakin membesar semakin seiras dengan bapanya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Kejap jer dah dua bulan. comelnya.. dah pandai nak main talita sayang.. This cutie girl always made my day.. “

” So adoreable, the pipi look heavy.. alolo, so sweet her smile.. melting tengokĀ  senyuman dia.. so comel.. “

” Kejap je baby Talita dh besar. Cantik Talita. muka daddy ni cute.. pandai tengok orang dah, comel.. “

” C0py paste muka apaknya wei.. eh, masyallah, why so adoreable like a doll.. she first smile so awesome.. “

” Mashaallah comel sangat little Talita ni. Ger4mnya.. indahnya ciptaan tuhan.. auntie is ger4m.. talita ni cute sangat.. “

” Aww cepatnya dah dua bulan.. She is just the cutest.. Ya Allah comel sungguh talita. Semoga menjdi anak yg soleh dan cerdik.. “

” Love the pipi pau.. morning darling.. comelnya dah pandai senyum talita ni.. ger4mlah rasa nak baby lagi.. “

Sememangnya seronok melihat gelak tawa seorang bayi. Bunyi ketawa bayi boleh menghilang rasa tekanan. Semoga Talita Love membesar dengan sihat dan menjadi anak yang membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Talita Love

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..