” Skip video ni kalau tak sanggup nak tengok Ayya Soffya.. ” – Aeril Zafrel

Video Gaya Aeril Zafrel Menjaga Anaknya Ayya Soffya. Alahai Kes1an Soffya Jadi ‘Kuda’ Pulak Dah. Wawa, Tengok Aeril Ni. Bab4p Sama Dia Wawa !!  

Sebut sahaja nama Aeril Zafrel pasti peminat sudah dapat membayangkan wajah jejaka ini. Memiliki wajah yang boleh dikatakan kacak, Aeril antara pelakon lelaki yang berbakat. Lakonannya sering men1nggalkan kesan di hati peminat.

Umum mengetahui Aeril merupakan suami kepada aktress jelita Wawa Zainal. Rumahtangga mereka aman daripada sebarang g0sip li4r. Bahagia dan ceria bersama 3 orang kurniaan cahayamata, mereka dinamakan sebagai Attar, Hayla dan Ayya Soffya. Antara ketiga-tiga mereka, Soffya sering menjadi tumpuan.

Memiliki kulit yang putih gebu dan mata yang bulat bersinar, Soffya antara bayi selebriti yang popular. Sudahpun berusia 7 bulan, Soffya membesar dengan sihat dan semakin tembam mukanya. Peminat boleh menonton video dan gambarnya di akaun Instagram khas yang dibuat oleh Aeril dan Wawa.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu video yang memaparkan dia bermain bersama Ayya Soffya. Membaringkan Soffya dan lantas menarik kakinya perlahan-lahan buat wajah Soffya seperti kehairanan. Alahai bapak dah mula jadi Tik T0ker semula ke ni.

Jom tonton video di bawah :

Ada-ada sahaja idea Aeril ini yang mencuit hati. Wajah Soffya juga menjadi tarikan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Kenapa tar1k baby tu. Hahaha.. Tabah la wahai anak.. “

” Ya Allah.. kes1an lah si copiya tu. Tak habis2 jadi m4ngsa tikt0k bapaknyaaa.. “

” Bile bpk yg jage anak be like.. “

” Redho untuk menjadi anak yang baik. Nasib la dapat ayah yang macam ni.. “

” Udah dia buat si copia ni mop carpet. Sabor jelah.. “

” Apalah bapak aku buat sama aku aya copia cakap.. “

Comel je muka redha Soffya tu. Kalau ayah jaga anak memang macam-macam la perangai yang keluar. Apa pun, Soffya tetap dijaga dengan penuh kasih sayang oleh Aeril. Cuma gurauan antara anak dengan ayah sahaja. Semoga Soffya menjadi anak yang solehah dan berguna dewasa kelak. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..