” Serius la ni Dayah, makin cantik weh. Kalah artis, hampir tak cam.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Sesudah Selesai Mengundi, Penampilan Balu Abam Bocey, Hidayah Cur1 Perhatian Warganet. Wah Makin Lawa Lah Hidayah. Cantik Kulit, Licin Dan Mulus !!

Semenjak ketiadaan arw4h Abam Bocey, balunya Hidayah meneruskan kehidupan bersama anak mereka, Syed Uthman Hamzah. Hidayah cukup aktif di media sosial dan banyak perkembangannya bersama Hamzah dikongsikan selain perniagaan yang dijalankan olehnya.

Meninjau akaun Instagram Hidayah, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Hidayah yang baru sahaja selesai melaksanakan tanggungjawabnya sebagai pengundi. Anggun dengan shawl berona lembut, penampilan terkini Hidayah meraih perhatian ramai.

Kulit Hidayah yang bersih dan semakin cantik ini meraih pujian daripada warganet. Ramai yang mengatakan Hidayah sekarang kelihatan berbeza dengan dahulu. Tentu ramai peminat ibu Hamzah ni, cantik sungguh.

Perkongsian oleh Hidayah ini telahpun meraih lebih 6000 tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Hati senang dan bahagia bersama anak dan keluarga tersayang, itu yang terpancar kejelitaan di wajah Hidayah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Lebih 100 komen dicatatkan untuk posting oleh Hidayah ini. Selain pujian, warganet turut meminta tips kecantikan daripada Hidayah. Antara komen-komen :

” Serius la ni Dayah, g1la la makin cantik weh. Dayah jangan cantik sangat, kang orang dekat situ salah pangkah tengok Dayah cantik sangat.. “

” Cantiknya Dayah, macam nilahh. Skin dayah licinnya, beza banyak sangat dengan dulu. Bersih je.. “

” Cantiknya skin muka Dayah, bersih je. Makin lawa Dayah sekarang, hampir tak cam mula-mula tengok tadi.. “

” Amboi dah tak kenal dah sekarang. Biar betul semakin cantik berseri-seri. Share la pakai apa lawaaa.. “

” G1ler la dia ni kalahhh artis skrg.. shantekk amat.. untung sapa dpt.. da la baik.. kaya… cantikk.. dah kurus.. “

” Lawanya kulit macam telur rebus. makin cantik dayah sekarang, lain sangat-sangat. Ger4m tengok skin bersih.. “

” Asal lawa sangat ni. makin cantiklah kulit dayah. Cun ter0k sekarang. Alhamdulillah terus bangkit Dayah.. “

Alhamdulillah seronok warganet melihat kehidupan Hidayah sekarang. Semoga Hidayah terus dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, gembira bersama Hamzah dan dapat menjadi idola serta inspirasi kepada ibu tunggal yang lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hidayah Hamzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..