” Seperti biasa, the mom akan sambung anaknya menyanyi.. ” – Netizen

Video Nur Fatima Aisya Cuba Menyanyi Lagu Burung Kakak Tua Buat Ramai Peminat Terhibur. Wah, Fatima Dah Pandai Nak Menyanyi Yer !!

Meninjau ke akaun Instagram Fattzuralovelife, p0sting terbaru yang dikongsikan telah membuatkan ramai netizen terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Nur Fatima Aisya menyanyikan lagu Burung Kakak Tua.

Video tersebut dirakamkan ketika Fatima sedang makan dan kemudiannya Fatima menyanyikan lagu tersebut. Fatima nampak m4lu-m4lu ketika sedang menyanyi mungkin kerana segan videonya sedang dirakam. Alahai, comel sangat.

Belum mencapai usia dua tahun, namun Fatima sudah boleh menyebut perkataan dengan jelas tanpa sebutan pelat. Nampaknya lepas ni banyaklah lagu kanak-kanak yang akan dinyanyikan oleh Fatima kan. Suara Fatima pun comel.

Sehingga kini, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 7 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Video Fatima sememangnya sering dinantikan oleh para peminat pasangan ini di media sosial.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat Fatima menyanyi lagu Burung Kakak Tua. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Pandainya dia.. ni mesti tgk dkt koleksi buku tepuk amai2 hari tu yg joget joget tu kann.. Alololi chomelnya sayang uncle ni .. “

” MashaAllah pandai dn bijak nya anak solehah.. Clever girl la fatima ni.. Tak smpai dua tahun lg ni.. comel sangat.. “

” MasyaAllah, Fatima bijak berkata , menghibur kami semua.. moga besar kelak jadi anak yg cerdik pandai.. Sayangku Nyamma .. “

” Pandaiii nyee dia singing burung kakak tua.. Nyamma….. awak ni ger4m la kita tgk awak ni nyammaaa.. “

” Yay nyamma dah pandai nyanyi.. Seperti biasa, the mom akan sambung anaknya menyanyi.. Sila buat album nyamma.. “

” Wahhhh.. .awak ni dah pandai nyanyi ye.. Nak buat ringtone lah lagu ni.. Fatima tak pelat.. Burung Kakak Tua¬†Fatima Anak Manis dan Pintar .. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Nur Fatima Aisya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Harapnya lepas ni mommy Fatima dapat merakamkan video Fatima menyanyi dengan lebih panjang lagi, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..