” Sempoi Emma, penuh sabar je layan anak tengah buat perangai.. ” – Netizen

Video Tindakan Emma Maembong Baring Di Atas Jalan Bersama Anaknya, Shariq Gabriel Yang Tidak Mahu Berjalan Raih Perhatian Ramai. Alahai Boleh Pula Shariq Bersantai Kat Situ. Respect Lah Emma, Cool Je Layan Anak Tengah Buat Hal !!

Meninjau di akaun Instagram pelakon Emma Maembong telah berkongsi beberapa gambar yang kini dirinya bersama suami, Shazli Azhar dan anak mereka, Shariq Gabriel sedang bercuti di negara jiran iaitu Singapura.

Pelbagai tempat dilawati oleh mereka di sana dan salah satunya adalah taman tema Universal Studios Singapore. Namun apa yang menarik perhatian adalah satu video yang dikongsikan oleh Emma di akaun Instagram Shariq Gabriel yang memaparkan cara Emma memuj0k Shariq yang tidak mahu berjalan.

Dalam video itu, Shariq telah baring di atas jalan sambil menghisap jari. Menurut Emma, Shariq tidak mahu didukung, tidak mahu berjalan dan tak nak buat apa-apa, hanya nak baring sahaja. Walaupun Emma cakap kot0r, Shariq tidak mengendahkannya. Apabila Emma nak angkat anaknya, lalu Shariq menang1s. Jadi Emma mengambil keputusan untuk baring di sebelah anaknya.

Kedengaran Emma telah bertanya kepada Syariq adakah Syariq sudah mahu bangun atau tidak. Akhirnya kelihatan Shariq telah bangun sendirinya dan berjalan bersama ayahnya. Perkongsian video itu telah menarik perhatian ramai dan sehingga kini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian gambar-gambar dan video di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka memuji tahap kesabaran Emma melayan Syariq. Antara komen-komen menarik adalah :

” Semp0i Emma, penuh sabar ja layan anak tengah buat perangai. Kalau aku, mahu cakap nak bangun ke tak nak, kalau tak nak bangun terus t1nggal, haha.. “

” Merajuk ke apa si omei tu. Tenang betul cara Emma puj0k, hahaha. Last2 bangun juga ye si omei ni.. “

” Dia boleh nk tido situ betul2 bersantai tu Shariq. Alahai anakkk.. Anak bertuah ni.. Terbaiklaa mama.. “

” R0sak ter0k nih. Hahaha comeiii g1la laaa buat perangai pun. Brtul menikmati suasana alam lah macam ni.. “

” Sabar betul Emma, level mak2 luar negara ni. Mahunya mak2 Malaysia satu kawasan tu dengar suara menjer1t mar4h anak, haha.. “

” Lain mcm healing dorang, last2 Emma kena tinggal, hahaha husband siap bye2 lagi kt Emma. Sabar jalh.. “

” Alahai meraj0k apa tu, ke tak larat berjalan dah. Terbaik lah Emma, pandai handle time anak tak ada mood.. “

Comel pula tengok cara Emma memuj0k Shariq, tak mar4h-mar4h Syariq pun walaupun tengah buat perangai. Ini adalah salah satu cara sebenarnya untuk mententeramkan anak ketika mood mereka dalam keadaan tidak baik. Syabas Emma.

Silakan SHARE..

Sumber : IG syariqgabriel, emmamaembong, beritakopak, Tikt0k kopipanas2u

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..