” Semangatnya badan Nyla, bulu mata lentik macam daddy.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Perempuan Tasha Shilla, Nyla Kaadira Yang Kini Sudah Berusia 2 Bulan Raih Perhatian Ramai. Amboi Nyla, Chubby Sungguh. Pipi Tu Bukan Main Bulat Lagi, Dah Macam Kuih Pau. Bangun Pagi Dah Senyum Ni, Comel Sangat !!

Pelakon wanita, Tasha Shilla telah pun selamat melahirkan cahayamata keduanya pada awal bulan September tahun lepas. Dikurniakan seorang bayi perempuan, nama Nyla Kaadira diberikan oleh Tasha dan suaminya, Atiq.

Meninjau entry terbaru Tasha di akaun Instagramnya, beberapa keping gambar terbaru Nyla dikongsikan untuk tatapan semua pengikutnya. Nyla yang telah pun genap usianya 2 bulan kelihatan semakin temb4m.

Membesar dengan sihat, ramai warganet yang ger4m melihat gambar terbaru Nyla ini. Kus semangat tubuh si comel ini. Melihat akan wajah Nyla, banyak persamaan dengan wajah daddynya. Wajah abangnya, Raees Zander juga dikatakan seiras dengan wajah daddy.

Coret Tasha, melihat anaknya ini pada awal pagi, h1lang segala kekus0tan di fikiran. Tambah Tasha lagi, walaupun masih belum mandi pun tetap wangi. Senyuman Nyla yang manis itu menarik perhatian ramai. Alahai pemurah dengan senyumanlah Nyla.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Tasha ini telahpun meraih hampir 3000 likes daripada warganet setakat ini. Antara komen-komen :

” Bangun pagi-pagi dah senyum, good mood Nyla. Good girl, asal lah gebu sangat ni. Makin comel.. “

” Alolo comelnya dia, bertambah bulat Nyla sekarang. Ger4mnya tengok senyum Nyla tu. manis macam mummy dan dadyy nya.. “

” Comelnya awak Nyla, tak mandi pun best bau baby. Alhamdulillah semoga membesar dengan sihat selalu Nyla.. “

” Ee chubbynya Nyla, ger4mnya aunty tengok awak ni. pipi tu dah macam pau bulatnya lah.. “

” Aww so b4mbam so comel lah baby Nyla Kaadira ni. Temb4mnya pipi baby Nyla, ger4m tengok.. “

” Semangatnya badan Nyla, kus semangat. So cute, ger4mnya. Bulu mata lentik, macam daddynya.. “

” Temb4m nya pipi princess, you’re so cute Nyla. bam b4m pipi nk cub1t ckit ger4m tengok.. “

Pastinya menggembirakan hati si ibu dapat melihat anak membesar dengan sihat di depan mata. Semoga Nyla Kaadira terus membesar dengan penuh kasih sayang dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..bahawa orang gila