” Sedapnye suara mommy, I suggest you to c0ver this song.. ” – Netizen

Shila Amzah Kongsi Video Anaknya Seth Uwais Tont0n Video Kpop. Namun Suara Shila Yang Ikut Menyanyi Dapat Perhatian Ramai. Memang Best Dengar Suara Shila !!

Nama Shila Amzah tidak perlu diperkenalkan lagi. Penyanyi ini mempunyai vokal suara yang mengagumkan dan teknik nyanyian yang sangat baik menjadikan beliau bukan sahaja terkenal di Malaysia, malah turut terkenal di peringkat antarabangsa terutamanya di negara China.

Selain itu, Shila Amzah juga seringkali membuat cover lagu artis lain. Suaranya mempunyai keistimewaanya yang tersendiri dan mampu menyanyi dalam berbagai bahasa dengan baik. Shila pernah mendapat perhatian semasa menyertai satu pertandingan nyanyian di negara China sehingga beliau selalu dijemput beberapa stesen TV negara tersebut pada ketika itu.

Menjadi sejarah dalam keluarga beliau apabila Pada 31 Ogos 2019 yang lalu bersamaan hari kemerdekaa Malaysia dan Awal Muharam, Shila telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Seth Uwais bin Haris Idraki. Kini Seth Uwais menghampiri usia 1 tahun.

Menerusi entri terbaru Shila Amzah telah memuatnaik sebuah posting berbentuk video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan anaknya Set Uwais sedang ralit menonton muzik video Kpop nyanyian daripada Kumpulan Blackpink berjudul How You Like That.

Apa yang menarik yang dikongsikan oleh Shila adalah apabila Seth Uwais terp4ku menontonnya dan seperti seronokĀ  dan tertarik dengan lagu tersebut. Kedengaran Shila turut menyanyi lagu tersebut dan ramai yang memintanya untuk membuat cover lagu itu.

Jom tonton video yang dikongsikan oleh Shila Hamzah di bawah ini :

Video yang dikongsikan oleh Shila ini menerima komen yang positif daripada peminatnya.Ā  Mereka yang mendengar Shila menyanyi dalam video tersebut memuji kemerduan suaranya. Ini antara komen-komen mereka :

” Amboi Seth, kecik-kecikĀ  dah pandai ye nengok gegirl Korea pulak tu.. “

” Pandai ye kau Seth, kemain nyeng1h tengok geg1rl cekci, kikiki.. “

” Sedapnye suara mommy, Kak shila,Ā  I suggest you to c0ver this song.. “

” Omg comelnya sethh!! kak sha c0ver lagu ni ple4se.. “

Ā ” Akak shila, c0ver lagu ni please Suara akak sedap.. “

Alahai comelnya Seth Uwais. Tak lama dah nak masuk setahun. Semakin lama, semakin panjang akal bud4k kecil ni kan. Kami di Berita Kopak mendoakan Seth Uwais membesar dengan sihat, menjadi insan yang berilmu, yang ilmunya akan memberi maanfaat kepada orang lain. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shila Amzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..