” Saya sayang awak Ghazi tapi Allah lebih sayangkan awak.. ” – Datin Shahida

Bekas PA Dato’ Aliff Syukri, Ghazi Yang Dikenali Dengan Panggilan PA Bangsawan Telah ‘Pergi’ Menemui Penciptanya. Perkongsian Datin Shahida Buat Ramai Terkej0t Dan Seb4k. Al-Fatihah !!

Meninjau akaun Instagram Datin Shahida D’Herbs, telah dikhabarkan satu khabar duk4 tentang bekas pembantu peribadi Dato’ Aliff Syukri bernama Muhammad Ghazali B Hj Mat Lawi atau Ghazi dan lebih dikenali netizen sebagai PA Bangsawan kembali ke rahmatullah.

Ghazi yang baru sahaja menghemb0skan naf4s terakh1rnya sebentar tadi dilaporkan mengh1dapi append1ks. Lebih meros0tkan lagi kesihatannya apabila append1ks nya itu pec4h dan kum4nnya telah mereb4k ke seluruh tubuh. Untuk pengetahuan, Ghazi sudah berhenti bekerja dengan Dato’ Aliff dan Datin Shahida beberapa bulan yang lalu.

Masih teringat lagi karakter Ghazi yang selalu mencuit hati netizen. Mukanya yang bersahaja namun kata-katanya kedengaran melucukan. Ketika Dato’ Aliff perlu ke UiTM untuk menduduki peperiksaan, Ghazi lah orang yang paling sibuk dan risaukan majikannya ini.

Datin Shahida yang meluahkan rasa sed1h atas pemerg1an Ghazi yang sudah dianggapnya seperti adik sendiri. Sememangnya Ghazi rapat dengan Datin Shahida dan amat suka mengusik Datin. Pastinya Datin Shahida akan mengingati kenangan manis bersama bekas PA yang banyak menghiburkan hatinya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Turut dikongsikan oleh bekas rakan sekerja arw4h, Melati atau Kak Mell. Menurut Kak Mell, mereka ketika bergandingan dahulu memang sering bertelag4h dan terkelah1 kerana tidak sependapat. Kak Mell juga terkej0t apabila arw4h menelefonnya beberapa hari lalu memberitahu tentang sak1tnya ini dan sempat meminta maaf atas segala s1lapnya dahulu.

Baca perkongsian Kak Mell di bawah :

Perkongsian Datin Shahida dan Kak Mell ini buat ramai yang seb4k dan memberikan ucapan takz1ah. Antara komen-komen mereka :

” Innalilahiwainnailairojiun semuga rohNya dicucuri rahmat, amin.. “

” Ya Allah terkej0t ya, Innalillahwainnailahirojiun… semoga Toh arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman Dan beramal soleh.. amin.. ” – Rita Sosilawati

” Astaghfirullah.. macam tak percaya je.. semoga dipermudahkan segala urusan beliau. Semoga tenang dia di alam sana.. “

” Innalillahiwainnailaihirojiun Al Fatihah. Arw4h seorang yang baik semoga Allah merahmatinya dan tempatkan beliau bersama orang yang beriman amin.. “

” Allahu baru je tadi tengok ig dia. Innalillahwainnailaihirojiun.. “

” Innalillahiwainnalillahirojiun.. Suka tgk arw4h. walaupun pura2 berlag4k. tp sebenarnya dia berkias.. “

” Allah.. terkej0tnya.. semoga syurga untuknya.. “

” Yg men1nggal ni ghazi bangsawan tu ke.. mcm tak percaya jer. innalillahiwainnailihirojiun.. “

Sesungguhnya aj4l dan m4ut segalanya sudahpun ditetapkan sejak di luth mahfuz. Semoga arw4h Ghazi ditempatkan di kalangan orang-orang beriman dan tenang di sana. Pastinya segala kebaikan Ghazi akan sentiasa dikenang oleh semua terutamanya keluarga Datin Shahida dan Dato’ Aliff. Al-Fatihah..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Shahida, IG Melati Hj Abd Ghani, IG Dato’ Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..