” Saya r0sak kepala je, tapi tak sampai jadi bod0h.. ” – Maryam You Narae

Terjat0h Tangga Ketika Menemani Suami Pergi Mengundi, Ramai Yang R1sau Keadaan Maryam You Narae. Namun Resp0n Yang Diberikan Oleh Maryam Ketika Sesi Live Buat Ramai Terhibur. Part Maryam Cakap Kepala Dia Sudah ‘R0sak’ Dan Tunjuk Bahagian Badan Yang Sak1t Tu Kelakar, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Nik Muhammad Ryzal, sebuah video yang memaparkan isterinya, Maryam You Narae terjat0h tangga ketika sedang membuat live telah menyebabkan ramai yang terkej0t dan r1sau.

Pada ketika itu, Maryam menemani Ryzal pergi mengundi di sebuah sekolah. Ketika menuruni anak tangga kerana selesai mengundi tanpa disangka Maryam tersilap langkah dan terjat0h. Dapat dilihat Ryzal sempat memegnag kepala Maryam daripada terhant0k.

Maryam kemudiannya menerangkan keadaannya selepas ditanya oleh pengikutnya ketika sesi live berikutnya. Maryam menyatakan badannya sak1t sambil menunjukkan bahagian-bahagian yang sak1t. Cara penerangan Maryam membuatkan ramai terhibur.

Pada sesi live yang lain juga Maryam turut ditanya lagi akan keadaannya. Respon Maryam tidak penah tidak kelakar apabila Maryam menyatakan yang kepalanya sudah ‘r0sak’ tetapi dia tidaklah sampai menjadi bod0h. Tak pernah tak kelakar lah Maryam ni, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat risau akan keadaan Maryam, ini respon Maryam :

Lagi video dikongsikan :

Ketika melihat Maryam jat0h, ramai yang r1sau dengan keadaan Maryam. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Allah … i hope Maryam is ok. hope everything is ok get well soon maryam.. speedy recovery ya.. be careful next time.. “

” The way you protect your wife head, semoga maryam sihat² sahaja.. dgn saya saya sekali terkej0t allahuakbhar.. “

” Sory, tgelak plk tgok adegan last tu. Hati² bila turun tgga yer semua… Peringatan utk dri sndri jgk .. Get well soon maryam.. “

” Allahuakbar .. sak1tnyaa tuu hope maryam dlm kdaan okay terkej0t aunty tau.. Allahu..hopefully takde apa2.. semoga baik2 shj.. “

” Sebab tu…klo nk turun ke naik tangga.tangan kena pegang kt besi tangga tu..tu lah gunanya.. semoga dalam keadaan baik saja maryam. hati2 lepas ni.. “

” Ya allah terkejut kita.. hope mariam tak ter0k lahh.. tak tahu nak kes1an ke nak gelak, care explain tu kelakor.. “

” Comey je dia ngadu mana tempat sakit tu. kelakar, tak pernah tak comel tau. saya terhibur..  haha.. “

Walaupun keadaan Maryam tidak begitu ter0k namun diharapkan selepas ini Maryam lebih berhati-hati ketika menuruni anak tangga terutamanya ketika membuat live. Semoga Maryam cepat semb0h seperti sedia kala.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae, Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..