” Rindu arw4h, kini tinggal kenangan. Happy birthday Uwais, terus sedekahkan amalan baik buat ibu.. ” – Netizen

Video Thr0wback Kenangan Uwais Alqarni Bersama Arw4h Ibunya, Siti Sarah Raissuddin Sempena Ulangtahun Kelahiran Uwais Yang Ke 11 Tahun Undang Rasa Seb4k. Tahun Kedua Uwais Sambut Birthday Tanpa Ibu Di Sisi !!

Meninjau ke akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin dan Suciuwais, p0sting terbaru sempena hari lahir anak sulung Shuib Sepahtu dan arw4h Siti Sarah iaitu Uwais Alqarni telah meraih perhatian ramai. Video yang dikongsikan memaparkan gambar-gambar Uwais dari kecil sehingga yang terkini.

Hari ini genap usia Uwais 11 tahun dan ini merupakan tahun kedua buat Uwais menyambut hari lahir tanpa kehadiran ibu di sisi. Pastinya ada sambutan hari lahir istimewa buat Uwais seperti tahun-tahun sebelumnya.

Antara gambar-gambar yang dikongsikan ialah gambar uwais ketika terlibat dengan sukan golf, gambar percutian dan gambar kenangan bersama atok dan neneknya. Turut dikongsikan video Uwais ketika kecil.

Video kenangan Uwais bersama arw4h Siti Sarah mengundang rasa seb4k peminat. Turut kedengaran dalam video suara arw4h sedang ketawa yang sememangnya ramai yang merindui gelak tawanya itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini turut dihuj4ni dengan ucapan dan doa buat Uwais. Ada yang seb4k teringatkan arw4h Sarah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Rindu arw4h, kini tinggal kenangan alfatihah buat kak sarah hb uwais.. Happy Birthday Uwais Al Qarin.. seindah nama.. moga jadi anak soleh dunia akh1rat utk arw4h ibu dan daddy.. “

” Tengok arw4h siti sarah rindu nya rasa nk dgr dia menyanyi dan tgok ig dia masak2.. selamat hari jadi uwais.. smoga jd ank yg soleh dan berjaya..

” Happy birthday Uwais. Semoga menjadi anak yg soleh n also berjaya dunia dan akhir4t. Aamiin Ya Rabbal Alamiin.. “

” Aamiinnn3 Ya Robbal Alamiinnn… Dn Sannah Helwah Uwais , Semoga menjadi anak Soleh papa, Arw4h Ibu dn keluarga semua Dunia Akhir4t.. “

” Happy birthday uwais terus sedekahkan amalan baik uwais buat ibu di sana ye. Same bedey with anak saya umur 13 tahun.. “

” Happy birthday¬†Uwais.. semoga sentiasa dalam LindunganNya.. aamiin .. menjadi seorg anak yg berjaya Cemerlang dalam Pelajaran dn jg bidang golf yg diceburi.. “

” Alhamdulillah… Happy Birthday Uwais.. semoga jadi yg soleh di dunia dan di akhir4t… Aamiin.. Semoga berjaya dalam bidang golf, berjaya dalam pelajaran dan sentiasa sihat tubuh badan.. “

” Happy birthday uwais… moga jd ank yg soleh, jd contoh yg baik utk adik2, dan berjaya Dunia akhir4t.. alfatihah buat ibu uwais.. “

” Happy Birthday ank hebat Uwais ¬†semoga yg baik2 shj mengiringi langkah hidupmu Aamiin3x InsyaAllah .. moga jdi abg yg baik utk adik2 mnjadi penyejuk hati keluarga..

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Uwais Alqarni. Semoga menjadi anak yang baik, berjaya dalam pelajaran dan juga berjaya dalam bidang yang diceburi kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..