” Pot pet pot pet, aaa kiut lah Seth. I love his accent.. ” – Netizen

Video Shila Amzah Tersentuh Ketika Merekod Video Anaknya, Seth Uwais Sedang Menyanyi Tarik Perhatian Warganet. Amboi Nyanyi Lagu Apa Tu Seth, Ada Bunyi Aiskrim Lagi. Sebutan Seth Tu Comel, Ada Slang Gitu !!

Beberapa bulan sebelum ini, penyanyi Shila Amzah ada berkongsikan perihal anak tunggalnya, Seth Uwais yang mengalami mas4lah speech delay. Pada usia Seth yang telah pun memasuki 3 tahun, tidak banyak perkataan yang dapat dituturkan oleh si kecil ini.

Namun hari demi hari, perkembangan Seth semakin baik dan sebagai seorang ibu, Shila berusaha untuk membantu anaknya ini. Shila juga ada berkongsikan sebelum ini perkembangan mengenai Seth dan perkataan yang sudah boleh disebut oleh Seth.

Meninjau entry terbaru Shila di akaun Instagramnya, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan Seth bersama Shila. Selesa berada bersama mommynya, Seth kedengaran menyanyi dengan riang.

Walaupun perkataan yang disebut tidak begitu jelas, namun beberapa¬† perkataan seperti ‘ Aiskrim ‘ dan ‘ you ‘ dapat didengari dari mulut Seth. Shila pula merakam gelagat Seth di hadapan sebuah cermin besar. Tentu mommy paling happy mendengar Seth menyanyi kan, cute sangat.

Jom tonton video di bawah :

Lebih 5000 tanda suka telahpun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen warganet yang dapat kami kongsikan :

” Pot pet pot pett, aaa kiutlah Seth. I love his accent. So cute la this boy. Confirm he can sing like his mummy.. “

” Seth is so cute… And you, too… Sweet memory… Luv and Huggsss… For both of you… May Allah Bless and Protect you both forever and ever… Aamiin.. “

” Alhamdullillah. Syukur nikmat tuhan. Kasih sayang hingga kejannah. Aiskrimmmm kuek.. kuek.. kuek.. wiwii.. youuu.. “

” Ger4mnya cub1t mulut tu sikit. Dah besar nanti duet dengan mommy ok Seth. So handsome la dia.. “

” Very adorable and charming. Sure one fine day he will be a good and successful human. Amen.. “

” Cute lah kacang ketot ni, makin comel Seth. Slang dia cakap tu best dengar, mommy gelak je eh hehe.. “

” Wah Seth dah makin banyak cakap lah, cute je nyanyi untuk mommy tu. Ada bakat menyanyi Seth ni. Sebutan tu omputeh betul eh hehe.. “

Seronok sungguh Seth menyanyi, perkembangan yang cukup bagus Seth. Semoga hari-hari mendatang lebih membawa kebahagiaan buat Seth dan Shila. Jaga diri dan stay safe selalu walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shila Amzah, IG Seth Uwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..