” Perghh lagu opening Fiona jadi dangdut geng.. ” – Astro Gempak

Persembahan Pembukaan Konsert Gegar Vaganza Musim Ke 9 Minggu Ke 8 Daripada Nabil Ahmad Dan Elly Mazlein Menghiburkan Penonton. Amboi Lagu Fiona Jadi Lagu Dangdut Lah. Nama Fiona Pun Tukar Nama Sendiri, Padu Lah !!

Sudah menjadi kebiasaan untuk Konsert Gegar Vaganza pada setiap musim di mana hos program akan menyampaikan lagu pada setiap minggu. Pada musim ke 9 ini, hos yang mengendalikan program ini ialah Nabil Ahmad dan Elly Mazlein.

Pada minggu ini mereka diberi tugasan untuk menyampaikan lagu Fiona yang dipopularkan oleh 4U2C. Lagu ini merupakan lagu bergenre pop dan balada namun disampaikan oleh Nabil dan Elly dengan genre yang berbeza.

Mereka menyanyikan lagu ini dalam versi dangdut dan nampaknya tetap sedap didengar walaupun diberikan irama yang berbeza. Persembahan Nabil dan Elly ini tetap menghiburkan dan tidak mengecew4kan penonton.

Sedikit sedutan lagu ini ada dikongsikan di akaun Instagram Astro Gempak dan ia telah menerima lebih daripada dua ratus tanda suka sejak ia dimuatnaik. Video penuh persembahan mereka ada dikongsikan di hujung artikel.

Jom tonton video di bawah :

Pada setiap minggu Elly dan juga Nabil sentiasa melakukan tugasan lagu yang diberikan dengan baik walaupun Nabil bukanlah seorang penyanyi. Walaupun sesekali pitching lari ketika menyanyi namun persembahan tetap diteruskan sehingga tamat.

Elly atau pun Nabil berjaya mengacarakan program ini dengan begitu baik sekali sehingga menjadi trending. Kedua-dua mereka sememangnya sangat sesuai menjadi pengacara kerana mampu menghidupkan suasana.

Video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak / Youtube Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..