” Mula-mula dia ceria je. Lepas sentuh hal mak dia, berjurai air mata dia.. ” – Netizen

Video Dato’ Seri Siti Nurhaliza Menang1s Kerana Teringatkan Ibunya, Mak Salmah Ketika Konsert Music Of The Soul. Alahai Seb4knya, Hati Anak Mana Yang Tak R1saukan Ibu. Ada Penonton Tenangkan Tokti Sambil Menyanyi ‘Ting Ting Tang Ting’ !!

Semalam tanggal 6 November, telah berlangsungnya persembahan eksklusif Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Music Of The Soul di Plenary Hall, KLCC untuk hari terakhir. Konsert ini berlangsung selama 2 hari iaitu pada 5 dan 6 November.

Untuk pengetahuan ibu DS Siti, Mak Salmah disahkan dijangk1ti C0v1d-19 dan DS Siti mengetahuinya pada malam pertama konsertnya berlangsung. Betapa rungs1ngnya hati DS Siti dan DS Siti turut memohon semua mendoakan agar ibunya ini cepat sembuh.

Meninjau akaun Instagram Era, telah dikongsikan video yang memaparkan DS Siti menang1s di atas pentas kerana teringatkan Mak Salmah. Hati anak mana yang tidak r1saukan ibunya. Reaksi wajah DS Siti menang1s membuatkan penonton juga turut seb4k.

Peminat yang berada di situ juga turut memberikan kata-kata semangat dan cuba menceriakan kembali DS Siti. Turut kedengaran seorang peminat menjer1t mengatakan ‘ Kak Iti menang1s comel ‘ dan menyanyi lirik Ting Ting Tang Ting untuk memujuk DS Siti. Alahai sporting betul semua yang hadir semalam, terbaiklah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 13 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Sed1h masa ni tp semua org supportive. Tp mak iti nang1s pun comel. Cane. Hmm. Nang1s dia berlagu.. “

” Nang1s je lah … untuk lepaskan perasaan tu … tau bukan mudah utk jadi siti nurhaliza. Sed1h sebab mak salmah kena c0v1d.. “

” Cakap pun sedap… nang1s pun sedap… apatah lg nyanyi kan… Itulah Legend and the only one Siti Nurhaliza.. “

” Kak iti teringat ibunya Siti Salmah yg dijangk1ti c0v1d di kg.. Ini sebelum lagu Segala Perasaan.. “

” Cute nya penonton yg cuba tenangkan tokti jangan nang1s sambil nyanyi ting ting tang ting.. “

” Bercakap time nang1s pun suara sedap Tokti ni. Comelnya tokti nang1s, suara tetap lunak merdu.. “

” Dia nang1s sebab teringat mak dia kena c0v1d. Mula2 dia ceria je lepas sentuh hal mak dia kena cov1d berjurai airmata dia.. “

” Suara nang1s pun macam nyanyi, comel kak iti ni nang1s. suara nang1s pon sedap, cakap pon sedap klau nyanyi confirm2 sedap. nang1s pon tetap comel.. “

Walaupun tengah berkerja pastinya sedikit sebanyak membuatkan DS Siti teringat dan r1saukan ibunya. Kami di Berita Kopak mendoakan agar Mak Salmah cepat sembuh dan kembali sihat seperti biasa. Jangan sed1h-sed1h Tokti, ramai yang mendoakan Mak Salmah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era, IG Ctdk, IG Siti Sairah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..