” Pengacara yang selalu beri kej0tan, akh1rnya dia yang kena kej0tan.. ” – Netizen

Video Reaksi Datuk Aznil Haji Nawawi Apabila Kena Pr4nk Di Anugerah MeleT0P Era. Dia Lah Penyampai, Dia Juga Lah Pemenangnya. Terkej0t Paknil Masa Dengar Biodata Mengenai Pemenang Dibacakan, Sampai Menang1s Paknil Dibuatnya !!

Datuk Aznil Hj Nawawi nama yang cukup gah dan besar dalam dunia senia hiburan negara. Sudah berpuluh tahun Datuk Aznil atau mesra dengan panggilan Paknil ini berkecimpung dalam dunia seni dan menghiburkan peminat.

Semalam telah berlangsungnya majlis Anugerah MeleT0P Era dan suatu kej0tan telahpun diberikan untuk figura kesayangan ramai ini. Meninjau akaun Instagram Meletop, telah dikongsikan moment ketika Paknil dinobatkan sebagai pemenang Anugerah Khas MeleT0P.

Diberi tugasan sebagai penyampai anugerah, Paknil sendiri langsung tidak menyangka yang dirinya adalah pemenang anugerah tersebut. Reaksi wajah Paknil ketika biodata pemenang dibacakan kepada umum begitu speechless.

Terkej0t sehinggakan Paknil menitiskan air mata, pr4nk AME kali ini nampaknya menjadi. Pemenang paling layak dan kata peminat, Paknil memang seorang lagenda tanah air. Peminat turut seb4k melihat ekpresi wajah Paknil ketika itu.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Ramai yang bersetuju Paknil memang pemenang terbaik dan layak menerima anugerah ini. Antara komen-komen mereka :

” Congrats paknil. paknil kena prank balik, nang1s jugak tengok tadi. paknil memang legend one and only host aznilnawawihm.. “

” Tahniah Paknil. saya bangga dengan paknil. We love you paknil. You are the best. Comel sangat muka paknil terkej0t.. “

” Terpaling layak, tahniah Paknil. Kalau tengok AF dulu, part terkeluar drama Paknil memang tiptop.. “

” Tahniah Paknil, nang1s time ni. Saya membesar dengan tengok Paknil. Paknil yang terbaik, alhamdulillah.. “

” Comel sangat reaction Paknil tu. Congratulations, his really the legend. 60 tahun tapi muka macam 40 tahun, awet muda.. “

” Penonton pun seb4k, tahniah Paknil. you are deserve for that. sentiasa menjadi Idol saya.. hopefully one day saya dpt jadi mcm paknil .. amin.. “

” Tahniah paknil.. Tahniah.. Mmg paknil layak dapat anugerah khas melet0p. pengacara yg selalu beri kej0tan, akh1rnya dia yang kena kej0tan.. “

Nama yang akan terus mekar dalam ingatan peminat dan sehingga kini juga, Paknil masih menjadi kegemaran ramai peminat. Semoga pengiktirafan ini menambahkan lagi rasa bahagia Paknil sebagai anak seni dan teruskan berkarya untuk para peminat. Tahniah Paknil.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Melet0p, IG Aznilnawawihm

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..