” Mengalir air mata saya tengok, betul-betul seb4k tengok reaksi Uncle Raissuddin.. ” – Netizen

Video Reaksi Raissuddin Hamzah Ketika Menerima Kej0tan Hari Lahir Daripada Isterinya Dengan Membawa Seorang Wanita Yang Begitu Mirip Seperti Arw4h Siti Sarah. Seb4knya Tengok Renungan Mata Seorang Ayah Yang Rindukan Anaknya !!

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Suciuwais atau lebih dikenali dengan panggilan Makder iaitu isteri kepada penyanyi Raissuddin Hamzah telah berkongsi satu video yang memaparkan kej0tan istimewa sempena hari lahir Raissuddin.

Dalam video itu, kehadiran seorang wanita yang dikenali sebagai Emy telah telah membuat wajah Raissuddin kelihatan begitu terkej0t. Menerusi kapsyen, Makder telah menjemput Emy untuk meraikan hari lahir Raissudin.

Kongsi Makder, Raissuddin pernah menyatakan hasratnya untuk bertemu dengan Emy yang dikatakan sangat seiras seperti wajah anak tersayangnnya, arw4h Siti Sarah. Malah kalau dilihat ketika kej0tan dibuat, wajah Raissuddin dan anak sulung arw4h Siti Sarah, Uwais memandang wajah Emy berulang kali.

Kedengaran dalam video itu juga, Makder yang sedang memegang tangan Emy mengakui tapak tangan Emy seperti memegang tangan arw4h Siti Sarah lalu Makder turut menang1s. Sehingga kini, video tersebut telah menerima ratusan komen sejak beberapa jam dikongsikan di akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Video pertemuan Raissuddin bersama Emy telah mengund4ng rasa seb4k warganet dan pelbagai respon telah diberikan oleh mereka di ruangan komen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Mengal1r air mata saya tengok, betul-betul seb4k tengok reaksi Uncle Raissuddin. Mampu tenung, namun apa kan daya tidak mampu untuk peg4ng.. “

” Ya Allah seb4knya, nampak memang semua rindukan arw4h Siti Sarah. Jauh betul pandangan seorang ayah yang sangat rindukan arw4h anak tersayang.. “

” Sebiji sama lah, tengok lah Uwais pun berkali2 tengok.  Knp aku plk yg nang1s, byk Kali ulang tgk tetiba seb4k, sed1h.. “

” Mcm mana la perasaan anak2 arw4h, mesti sed1h dah rindu sama arw4h ibunya. Dpt jmpe muka pula seakan sama, apa perasaannya nk panggil ibu bukan.. “

” Terkej0t betul Raissuddin tengok, Allah hanya dia ja tahu apa yang dia rasa saat tu. Semoga pertemuan itu dapat lah sedikit terubat rindu Raissuddin kepada arw4h Siti Sarah.. “

” Allahuakbar sed1h betul kali ni. Rasa mcm arw4h ada je. Pal1ng seb4k tengok saat Emy bawa kek untuk Raissuddin.. “

” Ya Allah aku nang1s sebab tgk bapa arw4h terkej0t tgk muka seakan sama dgn arw4h. seb4k sangat lah video ni.. “

Memang nampak seiras sangat, gaya dan senyuman Emy saling tak tump4h seperti arw4h Siti Sarah. Apa-apa pun semoga dengan pertemuan Raissuddin dengan Emy ini dapat lah mengub4t rindu Raissuddin kepada arw4h Siti Sarah. Al fatihah buat arw4h Siti Sarah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais, Siti Sarah Raissuddin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..