” Pen1ng aku nak handle, macam-macam benda diaorang buat di luar kawalan.. ” – Dato’ AC Mizal

Dato’ AC Mizal Kongsi Video Di Sebalik Tabir Babak Op0cot Melat4h Bud4k Pejabat Yang Mencuit Hati. Gaya Melatah PS Mansur Tu Mak Aii Bergelek Sakan. Lucu PS !!

Nama Dato’ AC Mizal cukup sinonim dengan rancangan berbentuk hiburan dan lawak jenaka. AC Mizal sudah beberapa musim menjadi hos rancangan realiti lawak Maharajalawak Mega. Karakternya yang suka berjenaka dan happy go lucky memang bersesuaian dengan konsep rancangan.

Selain itu, AC Mizal juga banyak menjadi hos untuk rancangannya sendiri antaranya yang sedang bersiaran di kaca televisyen adalah Opocot Melat4h Bud4k Pejabat. Dalam rancangan ini, AC Mizal menghimpunkan ramai selebriti yang mempunyai satu persamaan iaitu suka melat4h antaranya PS Mansur.

PS Mansur seorang jurumekap artis memang terkenal dengan aksi latahnya. Setiap kali berada di set penggambaran, pasti PS Mansur akan menjadi us1kan artis-artis dan menjadi penghibur di set. AC Mizal juga sangat gemar mengus1k PS Mansur dan berkongsikan gelagat mereka di Instagram untuk tontonan peminat.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dikongsikan satu video yang memaparkan di sebalik tabir penggambaran rancangan Opocot Melat4h Bud4k Pejabat ini. PS Mansur yang dius1k oleh rakan-rakan lain mula berjoget dan bergelek membuatkan semua ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Aksi PS Mansur yang menghiburkan ini menarik perhatian peminat. Pen1ng juga nak siapkan sesebuah episod bila bermain dengan latah sebegini. Pasti asyik cvt memanjang kerana masing-masing ketawa melihat gelagat latah. Antara komen-komen mereka :

” Mmg best g1ler DAC… Tak pernah m1ss tengok … DAC mmg the BEST TOO.. “

” Hahahahaha kuat betul melatah, mmg lawak ..hahaa.. “

” Baru episode 1-3 tngok dah sak1t perut ketawa ni lagi tngok sambung pula.. “

” Asal tgk je mmg ak pny ketawe paling kuat.. “

” Ad0ii. Sak1t perut gelak tengok PS mansur ni.. “

” Dato memang kuat menyak4t la. Lawak sungguh tengok ps mansur tu.. “

Alahai PS Mansur tak pernah tak lawak, latahnya tu boleh buat gam4t keadaan. Dato’ AC pun sempat join menyak4t PS, lagi bertambah-tambah la gaya bergeleknya itu. Apa pun, semoga rancangan kelolaan Dato’ AC ini sentiasa mendapat sambutan dan sentiasa menghiburkan penonton.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dac Dato AC Mizal, IG PS MansurĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..