” Pandai abang mengaji.. ” – Inaijari

Video Yusuf Iskandar Nyanyi Lagu Aliff Baa Taa Bersama Mommynya Hanis Zalikha. Dah Pandai Yusuf, Siap Mengajuk Bunyi Muzik Lagi. Menghiburkan Betul Yusuf Ni !!

Keceriaan si cilik Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sering dipertontonkan di akaun sosial mereka. Anak kepada pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah kedua ibu bapa mereka ini.

Yusuf sudahpun berusia 4 tahun manakala Alisa sudah setahun usianya. Mereka membesar dengan sihat dan semakin banyak telatahnya. Hanis pernah berkongsikan gelagat Yusuf yang membuat drama setiap kali Hanis ingin keluar bekerja.

Ada sahaja akal dan mimik muka nak4lnya supaya Hanis tidak ke pejabat. Namun sekarang Yusuf sudah memahami dan perang4i ini beralih kepada Alisa pula. Alisa bukan sekadar menang1s ditingg4lkan malah sempat mar4h lagi sebelum memulakan drama airmatanya.

Meninjau akaun Instagram Inaijari, telah dikongsikan beberapa buah video yang mempamerkan gelagat Yusuf sedang menyanyikan lagu Aliff Baa Taa. Yusuf menyanyi sambil bergelak ketawa bersama Hanis Zalikha, manakala Alisa seperti biasa pasti interframe di hadapan kamera.

Jom tonton video di bawah :

Mendengar nyanyian Yusuf ini sepertinya sudah banyak huruf yang dihafalnya. Alhamdulillah sudah pandai basic mudah untuk mengaji Alquran nanti. Dalam ketawa pun, sebutannya boleh didengari dan ini juga salah satu cara yang mudah untuk anak senang dan seronok mengingati huruf Alquran.

Hanis pun sama-sama menyanyi sampai ke huruf ‘ Yaa’ dan disambung Yusuf dengan bunyi muzik seperti dalam video lagu ini. B0nding time yang menghiburkan antara ibu dan anak-anak. Apa pun semoga Yusuf menjadi anak yang soleh, sentiasa dilindungi Allah dan menjadi seorang insan berguna kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inaijari, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..