” Papa luvs you to the Moon and Back.. ” – Datuk Aznil Haji Nawawi

Datuk Aznil Haji Nawawi Muatnaik Gambar Anaknya, Riz. Wah Dah Besar Anak Teruna Paknil Ni, Handsome Macam Papanya Juga !!

Jarang untuk peminat melihat figura hebat bernama Datuk Aznil Haji Nawawi ini berkongsikan tentang anak-anaknya. Semenjak berp1sah dengan isterinya, Datuk Aznil atau mesra dengan panggilan Paknil ini sehingga kini masih berstatus single.

Sebelum ini Paknil ada berkongsikan gambar anak perempuannya bernama Fildza Haifa atau Fifi sempena ulangtahun kelahiran puterinya itu. Selain Fifi, Paknil juga mempunyai seorang anak lelaki bernama Riz Aznil.

Meninjau akaun Instagram Datuk Aznil Haji Nawawi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan wajah Riz ketika mereka sama-sama menyambut ulangtahun kelahiran Riz. Cepat masa berlalu, sudah 14 tahun usia Riz kini.

Senyuman yang manis saling tak tump4h seperti Paknil lah Riz ni. Dah jadi anak terun4, makin segak dan bergaya. Riz juga menerima hadiah istimewa daripada papanya ini. Turut sama dapat dilihat gambar Paknil bersama Riz dalam video tersebut.

Jom tonton video di bawah :

Tidak seperti selalu, perkongsian Paknil ini ditutup ruangan komen untuk semua. Namun begitu, posting ini mencatatkan lebih 1000 likes daripada warganet sehingga kini. Terpancar kegembiraan pada wajah Riz dan Paknil.

Anak sudah semakin meningkat remaja namun papanya masih tetap nampak muda. Awet muda sangat Paknil ini. Apa-apa pun, semoga Riz menjadi anak kebanggaan papanya ini dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aznil Haji Nawawi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..