” Pandai kau dik tang nama ayah tu haha.. ” – Netizen

Gelagat Anak Perempuan Tomok, Siti Khadijah Ketika Menjawab Pertanyaan Tomok Buat Peminat Terhibur. Wah Dadija Makin Pandai Bercakaplah. Part Nama Ayah Tu Lawak Betul. Kes1an Ayah Lain Terus Namanya, Haha !!

Tomok dikurniakan seorang anak perempuan 2 tahun yang lalu yang diberi nama Siti Khadijah. Dipanggil Dadija oleh keluarga dan peminat, si kecil ini kini sudahpun mula pandai bercakap. Jika dulu Khadijah selalu masam sahaja wajahnya, namun kini Khadijah pemurah dengan senyuman.

Meninjau akaun Instagram Tomok, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Tomok dan Khadijah. Tomok bertanyakan kepada Khadijah beberapa soalan antaranya nama Khadijah, umurnya dan juga nama ibu.

Comel sahaja Khadijah menyebut namanya sebagai ‘ Ja ‘ dan umurnya ‘ two ‘. Kemudian Tomok bertanya nama ibu dan dijawab oleh Khadijah iaitu ‘ Ayu ‘. Wah setakat soalan itu, pandai Khadijah dan dipuji oleh ayahnya.

Tetapi lain pula keadaannya apabila soalan nama ayah ditanyakan. Khadijah mengatakan nama ayahnya sebagai ‘ M0mok ‘. Aduilah Khadijah, lain betul nama tu dengan nama ayah sayang. Tomok pun terkej0t dah jadi ‘ m0mok ‘ tiba-tiba haha.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Tomok ini telahpun meraih hampir 24 ribu likes setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Syabas ayah haha, lama-lama nanti pandai la tu dijah panggil nama ayah dia Tomok bukan M0mok haha.. “

” Hihihi close enough M0mok haha. M0mok pun m0mok lah, m0mok ni la pujaan ramai dulu tau Dadija.. “

” Haha Nama ibu tahu, bila tang Nama ayah m0mok jadi nye… bertabah la ayah ye haha.. “

” Comel plus kelakar ni Dadija, pen4t nak gelak tengok Dadija ni haha. Pandai kau dik tang nama ayah tu haha.. “

” Sabar ayah, sabar. Kes1an dekat ayah, momok terus dibaginya Dadija. M0mok pun m0mok la, janji comel Dija.. “

” N4ya kalau cikgu taska tanya nanti satu taska dia canang nama ayah dia ‘m0mok’ haha.. “

” Pandailah dia haha, m0mok tu tak tahan dengar terus berdekah ketawa. Bertabahlah ayahnya ek haha.. “

Khadijah ni lawak betullah, m0mok pun m0mok la Khadijah janji Khadijah happy. Dah nak dekat tu dengan nama ayah, tukar depannya jadi ‘ To’ sahaja haha. Apa pun, membesar dengan sihat selalu Khadijah dan jadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..