” Pandai betul Abang Ayden kesian kat adik. Muka cuak tu comel betul.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Video Ketika Proses Mencuk0r Rambut Anaknya, Ara Adreanna. Namun Gelagat Ayden Adrean Yang Risaukan Adiknya Ini Menarik Perhatian. Alahai Abang Yang Lebih Cuak Ni. Penyayang Sangat !!

Bella Astillah penyanyi dan pelakon yang sudah cukup tersohor dalam negara. Bergelar isteri kepada penyanyi negara seberang Aliff Aziz, Bella kini sudahpun dikurniakan dua orang anak hasil ikatan perkahwinan ini. Anak sulungnya bernama Ayden Adrean manakala anak keduanya pula diberi nama Ara Adreanna.

Ayden sudahpun 3 tahun usianya dan membesar menjadi anak yang ceria dan sentiasa nampak gembira. Manakala Ara pula baru sahaja dilahirkan 18 Julai yang lalu. Jika dulu ketika Ayden dilahirkan Bella ditemani Aliff namun kali ini Bella melahirkan anak keduanya itu tanpa Aliff di sisi.

Bella perlu melakukan segalanya sendiri apabila suami tiada di sampingnya kerana Aliff berada di Singapura. Namun Bella bernasib baik kerana keluarganya ada bersama dan membantu sedikit sebanyak sepanjang tempoh Bella bersalin dan menguruskan kedua anaknya ini.

Meninjau akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Bella membawa Ara ke sebuah salon untuk mencuk0r b0tak kepala puterinya itu. Ayden yang turut bersama kelihatan cukup runs1ng sejak dari awal kepala Ara mula dicuk0r sehinggalah selesai. Alahai berkep1t tepi mommy risau sangat pada adiknya itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ayden yang risaukan adiknya ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Pandai betul Abang Ayden kesian kat adik. Muka cu4k tu comel betul.. “

” Cutenya ayden kesian sama adiknya hehe.. “

” Ala comelnya.. bersih elok kepala dia.. “

” Comel je abang dia risau adik dia sak1t dan rasa kes1an dia sangat jelas.. “

” Good boy lah ayden, abang yang penyayang.. “

” Aww caring betul dia sama adik nya. Muka nak nang1s tengok orang pegang kepala adik.. “

” Ayden tak0t adik dia sak1t. Comel sangatlah awak ni Ayden.. “

Comel sangat gelagat Ayden yang ris4ukan Ara ini. Reaksi muka tu memang jelas ketara nampak kegusarannya. Baby Ara pun baik sahaja langsung tidak menang1s. Apa pun, selesai sudah Ara dibotakkan. Semoga Ayden sentiasa menjadi abang yang penyayang dan sentiasa melindungi adiknya ini. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..