” Nyanyian kau sampai Fad. Mata masuk habuk terus.. “

Video Fad Bocey Cover Lagu Si Kasih Yang Menyayat Hati. Part Gambar Kenangan Dengan Abam Tu Lagi Buat Netizen Menang1s. Sed1h Sangat !!

Pemergian Abam Bocey sudah hampir sebulan berlalu. Kesed1hannya masih lagi dirasai oleh seluruh peminat dan ahli Bocey khasnya. Antara yang terkesan dengan pemerg1an Abam adalah Fad. Keakraban mereka yang sudah terjalin lama men1nggalkan banyak kenangan manis.

Tanggal 10 Februari 2020, negara dikej0tkan dengan berita perg1nya Abam menemui penciptaNya. Suatu kej0tan yang amat tidak dijangka oleh semua kerana segalanya berlaku secara tiba-tiba. Namun segalanya dipermudahkan oleh Allah sehinggalah selamat arw4h Abam dikebum1kan.

Setelah pemergian Abam, Fad adalah antara insan rapat Abam yang sering berkongsi gambar-gambar mereka bersama. Bukan merint1h jauh sekali tidak menerima qada dan qadar Allah, hati ini hanya rindu. Itulah ungkapan Fad yang sering diluahkan. Rindu pada seorang sahabat sejati yang tidak mungkin ada penggantinya.

Menerusi akaun Instagram, Fad Bocey telah berkongsikan satu video rakaman di mana beliau menyanyikan lagu arw4h Abam berjudul Si Kasih. Nyanyian Fad yang sarat dengan rasa kerinduan itu seakan terasa dari suaranya. Apatah lagi gambar kenangan bersama mereka yang muncul satu persatu buat netizen menitiskan air mata. Sed1h !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seb4k mendengar dendangan suara Fad yang penuh penghayatan ini. Antara komen-komen netizen :

” Mata masuk habuk terus … “

” Seb4k.. Mashaallah.. Kerinduan padanya.. “

” Versi ni terbaik bos.. Harap achey atau fad buat yang terbaik untuk lagu ni kalau tercalon mana-mana anugerah.. “

” Mesti fad tengah rinduu tu.. “

” Fad Bocey orang yang paling banyak pel0k arw4h abam.. “

” Berair mata tengah-tengah hari ni.. “

” Tengahari lit lit buat kami nang1s.. “

” Orang lain cuba bawak lagu abam aku okay je tak feel sangat … Fad bawak lagu abam.. Hmmm ped1h rasa.. “

” Nyanyian kau sampai fad.. “

Seb4k di dada menahan air mata dari tump4h namun bila satu persatu gambar kenangan bersama Abam muncul, jernih mutiara mengalir jua di pipi. Kerinduan Fad pada Abam jelas terpancar pada wajahnya. Moga arw4h Abam ditempatkan di kalangan orang-orang beriman.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fad terus kuat dan teruskan perjuangan Abam. Jadikan kenangan yang ada sebagai pengubat di kala rindu menjelma. Moga Bocey akan semakin menyerlah di masa akan datang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..