” Adik yang start, why abanggg kena.. “

Video Alisa Aisyah Membul1 Kucing Kesayangannya Bujibu Champel Buat Netizen Terhibur. Part Mommy Hanis Zalikha Sebut Nama Bujibu, Muka Redha Bujibu Comel Sangat. Nasib Abang Begini lah !! 

Siapa tidak kenal kucing popular Bujibu Champel. Kucing kesayangan aktor Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini kini sudahpun berusia 5 tahun. Baru sahaja baru-baru ini menyambut ulangtahunnya yang ke 5, pasangan ini siap menempah sebiji kek istimewa buat Bujibu.

Bujibu yang sudah mula dipelihara sejak sebelum Yusuf dilahirkan mempunyai ramai peminatnya yang tersendiri. Kerana popularnya Bujibu di kalangan peminat, telah diwujudkan satu akaun Instagram Bujibu yang mana sehingga kini telahpun diikuti seramai 1.4 juta pengikut.

Gelagat comel Bujibu menemani Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sering membuatkan peminat tersenyum. Muka Bujibu yang comel tak ubah seperti Garfield dengan badannya yang gem0k memang buat sesiapa sahaja melihatnya jadi ger4m.

Menerusi akaun Instagram Bujibu Champel, telah dikongsikan satu video di mana kelihatan Alisa Aisyah sedang mengac4u Bujibu yang asyik berehat. Gelagat Alisa menepuk-nepuk badan Bujibu itu buat Bujibu mar4h namun bila dengar sahaja suara Hanis Zalikha menyebut nama Bujibu terus terkedu kedua-duanya.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Why always me

A post shared by Bujibu Chempel (@bujibuchempel) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Alisa dengan Bujibu ini. Antara komen-komen netizen :

” Bila yang sulung selalu dipersal4hkan.. “

” Adik yang start why abanggg kena.. “

” Aku yang kena puk0l aku yang kena mar4h.. “

” Alaa cian jibu.. Biasalah sulong selalu kena mengalah.. “

” Mengalah jelah jibu, abang kan.. “

” Biasalah bujibu chempel abang kan… Abang selalu kena mar4h dengan ibu walaupun adik yang buat.. “

” Jadi abang kena banyak bersabar jibu.. “

Alahai Alisa comel je membul1 Bujibu. Jibu pun redha jela kena mar4h dengan mommy. Muka Alisa pun nampak ger4m sangat dengan Bujibu ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Bujibu sentiasa menceriakan keluarga Hanis Zalikha dan jadi good abang yer Jibu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bujibu Chempel, IG Hanis Zalikha by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..