” Ney Ney, why daddy cut your hair until.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terbaru Ney Ney Di Instagram, Namun Fesyen Rambut Terbaru Anak Nora Danish Buat Ramai Peminat Terkej0t. Alahai, Dah Macam Daddy Sangat !! 

Mohamed Neqayl Nedim atau nama manjanya Ney Ney merupakan anak kepada pelakon Nora Danish dan suaminya, Nedim Nazri. Semasa kecil, Ney Ney pernah menerima kec4man yang hebat di media sosial kerana wajahnya dikatakan tidak comel.

Namun semakin Ney Ney membesar segala kec4man tersebut sudah tiada malah Ney Ney kini antara anak selebriti yang sering menjadi perhatian di media sosial. Ney Ney bukan sahaja comel malah dia juga seorang yang bijak walaupun baru berusia 2 tahun.

Untuk makluman, Nora juga mempunyai seorang lagi anak lelaki melalui perkahwinannya yang pertama bersama  Toh Muda Rizal Ashram Ramli iaitu Putera Rayqal manakala Nedim juga mempunyai seorang anak lelaki melalui perkahwinan terdahulu.

Menerusi akaun Instagram, Nedim memuatnaik gambar anaknya Neyney dan Dre sedang menonton sebuah tablet. Namun apa yang menarik perhatian netizen ialah gaya rambut Neyney yang sudah b0tak. Wah, Neyney dah p0t0ng rambut ye. Comel sangat macam daddy !!

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen terkej0t melihat rambut baru Neyney yang sudah botak. Antara komen-komen mereka :

” Neney ikut daddy dia punya hairstyle.. Neney b0takkk.. “

” Ney ney hairrrrrrr oh boy I miss that cute hair cut by Nora .. “

” Why botak .. Neyney, Comeinyaaa dia.. “

” Ney Ney why daddy cut your hair until b0tak.. “

” Ehhhhhh . Why b0takkkk, Alaaa rambut, takpelah tetap mnjadi idaman qolbu.. “

Wah, Neyney sekarang betul-betul ikut gaya rambut Daddy. Barulah anak daddy kan. Walaupun Neyney dah b0tak tetapi tetap comel. Pada yang kecew4 dengan gaya rambut Neyney kali ini tak perlu r1sau kerana rambut akan tumbuh kembali. Lepas tu Neyney boleh cuba gaya rambut lain pula kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nedim Nazri, Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..