” Nampak lawak, tapi sebenarnya Allahuakbar. Allah je yang tahu.. ” – Netizen

Video Reaksi Shuib Sepahtu Ketika Melihat Ajak Shiro Menyuap Isterinya Makan Buat Peminat Tersentuh. Macam Lawak Tapi Terselit Rasa Sed1h Part Shuib Tengok Jer Ajak Dan Isteri, Lepas Tu Suap Diri Sendiri !!

Menerusi akaun Instagram Shuib Sepahtu, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Shuib bersama Ajak Shiro dan isterinya, Cikgu Afifah sedang menjamu selera di sebuah restoran. Pada awal video, kelihatan Ajak sedang menyuap Cikgu Afifah makan.

Shuib yang berada di tepi Ajak pula hanya mampu melihat sahaja gelagat sweet suami isteri itu. Bukan main lagi Ajak bersuap-suap ye, siap j1lat semua jari lagi. Shuib dengan mimik muka lucunya menoleh berkali-kali melihat Ajak dan cikgu Afifah.

Sendirian tiada lagi si dia yang selalu menyuapkan Shuib makan, perkongsian ini menyentuh hati warganet. Content nya memang kelakar tetapi terkandung rasa sed1h ketika melihat Shuib menyuap dirinya sendiri.

Mulalah semua terkenangkan pada arw4h Siti Sarah, kerana dahulu ketika adanya Sarah, mereka memang pasangan yang romantis walaupun g1la-g1la perang4inya. Power content kali ini, dalam ketawa boleh membuatkan orang menitiskan air mata, memang 2 dalam 1.

Jom tonton video di bawah :

Dalam terhibur, ramai juga yang tersentuh menonton video ini. Antara komen-komen warganet yang dapat dikongsikan :

” Mula-mula tergelak sebab lawak g1laaa hahaha, pastu.. tetibe rasa seb4k huhu power eh content ni. Ada 2 rasa.. “

” Walaupun shuib buat muka lawak tapi tetap rasa sed1h sebab shuib dan arw4h sweet sangat.. “

” Lebih kepada sed1h dari menghiburkan ni, aku rasa sed1h dan seb4k lak tengok Shuib.. “

” No words can describe… ia nampak lawak, tapi sebenar nya Allahuakbar. Allah je yang tahu.. “

” Dua rasa dalam 1 masa, power content ni. Sis is nang1s weh, Sabar tau bang… nanti dlm Syurga Abg Shuib akan reunion dgn Isteri tercinta.. “

” Actually sed1h sebab dia sunyi… tapi sorry bro… tak datang mood sed1h tu, aku gelak haha. Santai Ib, di sana menunggu suapanmu di syurga.. “

” Saya terus terbayang arw4h suap shuib makan. lawak arw4h.. ketawa arw4h. Mesti rindu yang tak akan h1lang.. “

” Alahai sed1hnya, kalau arw4h Sarah ada dah gelak sakan ni. Kalau ada bidadari syurga Shuib mesti dah disuap ni.. “

Apa-apa pun, video ini hanyalah gurauan Ajak dan Shuib semata-mata. Semoga sinar bahagia buat Shuib akan datang nanti dan Shuib boleh merasai bahagia sekali lagi bersama insan yang menyayangi dan menerimanya seadanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..