” Nak4l eh jawapan dia, haha.. ” – Daebakingz

Ada Peminat Bertanya Bagaimana Hendak Menjadi Kacak Seperti Aeril Zafril, Namun Jawapan Aeril Buat Isterinya, Wawa Zainal Terhibur. Sekali Aeril Bagi Pick Up Line Lah, Terus M4lu Wawa, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram milik Daebakingz telah berkongsi satu video yang memaparkan pelakon Wawa Zainal sedang membuat live toturial makeup. Malah dalam video itu juga turut ada bersama adalah suami Wawa, Aeril Zafril.

Sambil berkongsi toturial makeup, Wawa telah menjawab soalan warganet. Salah satu soalan warganet kepada Wawa adalah bagaimana hendak menjadi handsome seperti Aeril. Sejurus membaca soalan itu, terus Wawa bertanyakan kepada Aeril dan meminta Aeril untuk menjawabnya.

Aeril telah menjawab untuk menjadi handsome adalah perlu adanya seorang isteri yang cantik seperti Wawa yang dipanggil sebagai bidadarinya. Mendengar jawapan Aeril, terus Wawa ketawa dan seak4n m4lu-m4lu serta bertanya kembali kepada Aeril adakah dia benar-benar cantik.

Hingga kini perkongsian video mengenai Wawa dan Aeril telah ditonton melebihi 2 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Wahh sempat Aeril menyak4t Wawa ya, tersipu m4lu Wawa mendengar Aeril memujinya cantik.

Jom tonton video di bawah ini :

Umum tahu bahawa Aeril dan Wawa adalah antara pasangan selebriti yang kelihatan romantik dan tidak terpal1t sebarang kontr0versi. Telah mendirikan rumah tangga sudah 10 tahun, mereka telah dikurniakan empat orang cahaya mata.

Selain berlakon, Aeril dan Wawa juga bergelar usahawan atas pr0duk penjenamaan mereka sendiri. Bahkan sekarang perniagaan mereka sudah berjaya dan pasangan ini sudah bergelar jutawan serta menjadi inspirasi kepada peminat-peminat.

Sumber : IG Daebakingz, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..