” My little princess, today is a very special day for you.. ” – Zainol Macwilson

Zainol Macwilson Kongsi Gambar Anaknya, Zahra Macwilson Dari Kecil Sehingga Kini Sempena Hari Lahir Zahra. Wajah Adik Zahirah Macwilson Ini Cur1 Perhatian Netizen !!

Siapa yang tak kenal dengan pelakon vateran Zainol Macwilson ayah kepada pelakon wanita cantik dan berbakat iaitu Zahirah Macwilson.  Zainol berdar4h kacukan British sebelah bapanya. Zainol pernah menjadi penyampai berita untuk siaran televisyen suatu ketika dahulu.

Untuk pengetahuan, Zainol Macwilson pernah menetap di luar negara sebelum kembali semula ke Malaysia untuk berg1at aktif dalam bidang seni. Zainol Macwilson juga banyak membintangi drama sehingga kini. Selain menjadi semangat dan inspirasi kepada anaknya dalam bidang lakonan.

Zainol Macwilson juga pernah bergandingan dalam drama berjudul Tak Ada Cinta Sepertimu bersama anak perempuannya, Zahirah. Dalam drama tersebut juga mereka memegang watak sebagai ayah dan anak. Zahirah berjaya menjiwai pelbagai watak yang diberikan kepadanya dengan bakat yang diwarisi oleh ayahnya.

Menerusi akaun instagram milik Zainol, beliau telah berk0ngsi gambar anak perempuannya yang bernama Zahra Macwilson. Gambar yang dikongsikan sempena hari lahir anaknya itu disertakan dengan ucapan dan doa yang cukup menyent0h hati para pembaca.

Jom lihat gambar-gambar di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Melalui perkongsian di Instagram milik Zainol Macwilson ini mendapat pelbagai ucapan hari lahir daripada netizen untuk Zahra. Antara ucapan-ucapan netizen untuk si gadis comel ini ialah :

” Hppy birthday… smoga pnj4ng umur murah rzki.. bjaya dunia akhirat.. “

” What a cutie pic. Happy birthday zahra.. “

” Happy birthday adik zahra may Allah shower u happiness all the time and mercy on u Amin.. “

” Happy birthday to Zahra, many happy returns Aamiin. Byk rupa ibu nya.. “

” Happy Birthday pretty girl, adik Zahra.. Semoga panj4ng umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yg baik, diberkati Allah di Dunia & Akhirat.. May all your dreams come true & success in your life.. “

” Sanah Helwah Zahra, semoga panjang um0r, dikurniakan kesihatan dan murah rezeki.. “

” Congrats semoga diberikan kesihatan yg baik Aaminn.. “

Alahai cantik-cantik semua anak perempuan Zainol ni kan, manis-manis semuanya. Apa-apa pun kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat Hari Lahir untuk Zahra, semoga Zahra menjadi anak yang solehah dan sentiasa menbahagiakan kedua ibu bapanya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zainol Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..