” Penyamar paling berjaya, kemur0ngan dengar suara awak.. “

Video Penyamar Amierah Hazimah Dalam Rancangan ICSYVMY3 Buat Ramai Terpedaya. Bila Menyanyi Memang High Level Punya Confident, Lawak Betul. Siap Dapat Offer Daripada Mark Adam Lagi Tu !!

I Can See Your Voice Malaysia ( ICSYVMY ) adalah sebuah program yang diadaptasi dari game show Korea Selatan. Dengan menggunakan judul yang sama ini diteruskan ke musim ketiga. Dan kini telah pun memasuki minggu ke-14. Minggu ini artis jemputan ialah Neeta Manisha.

Pended4han identiti sebenar penyanyi mister1 yang membawa kepada reaksi artis jemputan dan para ahli panel penyiasat itulah matlamat program ICSYVMY. Para penyiasat diberi tugasan membantu artis untuk mengenal pasti gerangan si penyamar yang merupakan penyanyi bersuara sumbang di kalangan enam penyanyi mister1.

Pada malam ini, penyamar yang ditampilkan merupakan seorang penyamar yang hebat. Beliau adalah Amierah Hazimah binti Mohamad Hashim. Penampilan dan gayanya sangat mengelirukan ahli panel penyiasat. Lagi-lagi Mark Adam yang tersalah mentafsirnya sebagai penyanyi sebenar.

Lebih mendeb4rkan, saat pemilihan penyanyi sebenar. Mark yang menjangkakan Amierah Hazimah penyanyi mister1, akhirnya terp4ksa akur dengan kes1lapan percaturan sendiri. Ternyata, Neeta Manisha lebih bijak membuat penilaian di saat akhir dan memilih Murni Kasih Binti Rahim sebagi penyanyi sebenar.

Suasana menjadi riuh rendah dengan gelak ketawa daripada penonton, apabila penyamar Amierah Hazimah melontarkan suaranya untuk menyanyikan lagu Que Sera Sera. Panel penyiasat juga terper4njat apabila mendengarnya, lagi-lagi Mark Adam. Bertabahlah Mark Adam ye !!

Jom tonton di bawah ini :

Persembahan dengan penuh yakin daripada Amierah Hazimah ini membuat netizen terhibur. Ini komen-komen mereka :

” Mark macam biasa selalu buat s4lah ! Hahaha.. “

” Tahniah Neeta berjaya memilih penyanyi yg sebenar untuk berduet.. “

” Lawak oh dia ni hahaha pilihan terbaik !!! “

” Memang high level punya confident. Hahaha Boleh bah kalau ko ! “

” Ad0h, takkan la betul nyanyi dia gitu. yang tak reti nyanyi pun ad la jugak nada. ni ter0k weh. tapi ak terhibur la jgk.. “

Memang bijak menyamar kan Amierah Hazimah ni, Mark Adam pun terpedaya dengan penyamarannya. Apapun semoga Amierah terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Kalau nak jadi penyanyi suatu hari nanti, boleh dah tu. Mark Adam kan dah offer nak jadi sifu secara percuma lagi. You can do it !!

Ini pula video penuh penyamar Amierah Hazimah. Jom tonton !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG TV3 Malaysia, Youtube TV9 Malaysia Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..