” Mula-mula tengok ingat Ernie masa kecil, jelingan mata serupa sangat.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Ernie Zakri, Nur Khawla Soleha Cur1 Perhatian Peminat. Ee Makin Comel, Gambar Last Tu Samanya Macam Jelingan Ibu. Ernie Junior Ni !!

Pasangan Ernie Zakri dan Syamel telahpun 4 bulan melalui fasa kehidupan sebagai ayah dan ibu. Semenjak kelahiran anak sulung mereka, Nur Khawla Soleha, semakin ceria dan bahagia kehidupan pasangan ini.

Seperti anak selebriti lain, Khawla turut dibuka satu akaun sosialnya dan sehingga kini Instagram dibawah nama Nur Khawla Soleha telahpun mencatatkan 12.8 ribu pengikut. Meninjau entry terbaru di akaun ini, telah dimuatnaik beberapa keping gambar terbaru Khawla.

Berbaju putih dan headband reben di kepalanya, Khawla nampak semakin chubby. Setiap gambar ada kapsyennya yang dituliskan oleh daddy dan mommy Khawla. Gambar pertama kapsyennya berbunyi ‘ hey hey hey ‘, manakala gambar kedua pula dengan kapsyen pertanyaan ‘ how’s your Monday ‘.

Sesuai sahaja kapsyen dengan riak wajah Khawla itu. Melihat gambar kedua Khawla, ramai peminat yang mengatakan Khawla nampak seperti Ernie. Cara jelingan mata Khawla saling tak tump4h copy paste Ernie sangat.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Gambar-gambar Khawla ini mendapat perhatian daripada peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Jelingan sama macam ibu lah Khawla, ala comelnya bud4k kecil ni. Senyum pun sama macam ibu.. :

” Comelnya Khawla ni, kiut je kenapa lah auntie ger4m tengok Khawla. Moga moga terkenan tengok awak anak solehah.. “

” Mahal jelingannya, muka Syamel yang gambar pertama. Masuk gambar kedua, eh dah jadi muka Ernie dengan cara senyum dan pandangan mata tu haha.. “

” Ger4mnya tengok Khawla ni, cantik macam ibu lah. Alah mengadanya buat jeling mata macam tu, comel sangat.. “

” Macam ibu lah dia jeling, ger4mnya tengok budak kecil ni. COnfuse ni Khawla ke ibu haha. Comel semoga jadi anak yang solehah.. “

” Jelingan dia macam ibu dia lah, comelnya lah Khawla Soleha ni. makin b4mbam, suka tengok Khawla.. “

” Mula-mula tengok ingat Ernie masa kecil yang gambar kedua tu., Sebijik sama macam Ernie eh, jelingan mata senyuman tu serupa sangat sangat.. “

Seronok peminat melihat Khawla yang semakin sihat dan chubby ini. Memang nampak rupa Ernie pada gambar kedua itu. Apa pun, baik Ernie mahupun Khawla, kedua-duanya punya kecomelan yang sama. Semoga bahagia selalu dan terus membesar dengan jayanya Khawla.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nkhawlasoleha, IG Ernie Zakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..