” Mesti girl ni dapat sepasang, tak sabar nak tengok baby.. ” – Netizen

Datin Niena Baharun Berkongsi Gambar Baby Bumpnya, Pelbagai Tekaan Jantina Daripada Netizen Untuk Baby Yang Bakal Dilahirkan. Alahaii Comelnya Baby Bump Mommy Ni !!

Nama Datin Niena Baharun mel0njak naik selepas drama lakonannya berjudul Sayangku Kapten Mukhriz mendapat sambutan yang sangat luar biasa dari penonton. Dalam drama ini Niena bergandingan dengan pelakon kacak Raja Afiq. Dalam drama tersebut Niena membawa watak sebagai seorang doktor.

Selain dari drama, Niena juga turut aktif berlakon dalam telefilem dan filem. Umum mengetahui bahawa Niena telah mendirikan rumahtangga bersama Dato’ Aliff Firdaus dan telah mempunyai seorang cahayamata lelaki bernama Adiel Mikael Bin Aliff Firdaus.

Niena juga sering berkongsi video anaknya di laman sosial miliknya dan telatah manis anaknya yang mencuit hati sering mendapat jumlah penonton yang tinggi di Instagram miliknya itu. Menurut Niena, Adiel yang bakal menjadi abang tidak lama lagi itu sudah pandai berdikari.

Terkini Niena memuatnaik foto baby bump¬†nya, dengan kapsyen ‘boy or girl’.¬†Peminat memberi reaksi pada gambar tersebut dan pelbagai jawapan yang telah diberi untuk meneka jantina bayi di dalam kandungan Niena. Di dalam gambar ini juga terlihat Adiel sedang menci0m baby bump mummy nya.

Mari kita lihat gambar dibawah ini :

View this post on Instagram

Boy or girl?

A post shared by Niena Baharun (@nienabaharun.nb) on

Pelbagai komen tekaan diberikan untuk gambar tersebut berserta dengan ucapan selamat. Antaranya ialah :

” Boy kalau girl kembang ke tepi ni mcm lonj0ng je.. “

” Comel sangat adiel mikael cium baby bump mommy dia. girl nampak ya.. “

” Mcm girl, semoga dipermudahkan buat mommy Niena Baharun. Doakan sy yg menunggu hari nak bersalin juga ye..

” Mesti girl ni dapat sepasang, tak sabar nak tengok baby.. “

” Sepertinya Boy. Bentuk Perutnya Lonj0ng.. “

” Boy Sbb prut ke bwh ni, comel jer kan.. “

” Main tek4 teki dulu hehe. Yang penting doakan baby sihat sempurna! InsyaAllah aamiin.. “

Alahai comel je kan baby bump Niena Baharun ni. Min teka macam baby lelaki jer ni. Apapaun kami dari Berita Kopak mendoakan agar Niena dan baby sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah S.W.T. Semoga segalanya berjalan dengan selamat dan di bawah lindunganNYA. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..