” Eh, Kakak nyanyi sal4h pulak ya Aafiyah.. ” – Netizen

Amb0ii Comelnya Suara Aafiyah Menyanyi Lagu Buai L4ju-L4ju. Tapi Part Aafiyah Sebut ‘Eh, Betul’ Tu Sebijik Macam Upin Ipin. Cute !!

Nama Aafiyah Khalid tak perlu diperkenalkan lagi kerana seluruh peminat di Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia pasti mengenalinya. Nama Aafiyah cukup tekenal kerana si comel ini adalah anak kepada penyanyi tersohor nombor satu Negara iaitu Dato’ Siti Nurhaliza.

Gelagat dan keletah comel Aafiyah sentiasa menarik perhatian apabila video-videonya sering dikongsi melalui instagram miliknya. Pelbagai aksi, gaya dapat dilihat oleh peminat-peminat. ‘Aafiyah anak ibu’ panggilan itu sering digunakan oleh Dato’ Siti kepada Aafiyah.

Aafiyah sangat petah bertutur dan kelihatan Aafiyah juga mempunyai bakat nyanyian seperti ibunya. Walaupun masih kecil tetapi Aafiyah sudah menunjukkan bakat yang ada pada dirinya. Wajah comel Aafiyah ini juga saling tak tump4h wajah ibunya namun ada juga peminat mengatakan Aafiyah seiras dengan bapanya.

Terkini melalui akaun intagram miliknya satu perkongsian video Aafiyah sedang menyanyi lagu Buai laju-laju. Wajah Aafiyah yang terkej0t bila ‘kakak’ salah menyebut bahagian lirik yang sepatutnya berbunyi lain ini sangat mencuit hati netizen. Tapi, perasan tak bila Aafiyah sebut ‘betui’betui’ tu dengar macam kartun Upin Ip1n lah pulak kan..

Mari kita saksikan video dibawah :

Perkongsian ini mendapat komen dari ramai peminat. Antaranya :

” Eh, Kakak nyanyi sal4h pulak ya Aafiyah.. “

” Ger4m plak tgkk. Sebijik muka Datok K.. “

” Buai laju laju, sampai pokok sena afiyah pakai baju corak bunga-bunga.. “

” Gig1t pp tu kang, comel sangat nih.. “

” Ya Allah, ger4mnyaaa kat bud4k comel bijak niiii.. “

” Gemasss, afiyah sebijik mukanya dgn ayahanda.. “

” Haha comey2. bijak sgt anak ibu ni.. “

” Comell. Sebijik mata, mulut ikut ayahnye.. “

Alahai comel lah Aafiyah ni. Semoga Aafiyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dewasa nanti. Menjadi penyejuk hati ibubapa dan menjadi anak yang sentiasa berbakti dan berjasa kepada ibu bapa. Aafiyah anak ibu memang terbaik !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..