” Mat Nuart dia yang gelab4h dari bini dia yang nak bersalin ni, haha.. ” – MUA Bellaz

MUA Bellaz Kongsi Video Gelagat Suaminya, Mat Nuart Yang Begitu Gelab4h Buat Netizen Terhibur. Hai Lah, Isteri Yang Hendak Bersalin, Suami Yang Gelab4h Ter0k Ni. Sampai 10 Kali Ulang Alik Toilet, Lawak Lah Mat Nuart !!

Hari berganti hari, bulan berganti bulan, penantian 9 bulan 10 hari MUA Bellaz bakal berakh1r sedikit masa sahaja lagi. Sepertimana yang diketahui warganet, MUA Bellaz kini sedang sar4t hamil anak yang ke 4.

Meninjau akaun Instagram MUA Bellaz, telah dikongsikan satu video yang memaparkan MUA Bellaz sedang menjalani ujian CTG atau Cardiotocography di mana sebuah alat digunakan untuk memantau denyutan jantung baby dan k0ntraksi rahim.

Dalam video ini, suami MUA Bellaz yang dipanggil Mat Nuart kelihatan begitu gelab4h dan serba tidak kena tingkah lakunya. Kata MUA Bellaz, isteri yang hendak bersalin, suaminya pula yang terlebih gelab4h daripada si isteri.

Iyelah siapa tidak gelab4h, dengar bunyi deng0pan seperti babynya sudah tidak sabar hendak keluar. Ini ujian biasa untuk melihat k0ntraksi MUA Bellaz dan sekiranya normal, MUA Bellaz akan pulang ke rumah dahulu sementara menanti k0ntraksi bersalin lebih kerap berulang.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh MUA Bellaz ini telahpun mendapat lebih 17 ribu likes daripada netizen setakat ini. Antara komen-komen mereka :

” Ishh la kelaku sungguh haha, semoga dipermudahkan urusan Bellaz dan baby. Semoga selamat bersalin ye.. “

” Haha Mat Nuart ni buat pasai la, semoga dipermudahkan urusan Bellaz untuk bersalin dan selamat kedua-duanya.. “

” Nervous lebih ni Mat Nuart hahaha, anak nombor 4 pun berdeb4r dia tak leh bawak bincang ni.. “

” Pesen laki aku jgk.. igt lg beran4k anak pertama.. dia punya gelab4h. dia leh bawak balik mknan yg dia bawak tok aku.. kebulur aku kt spital haha.. “

” Gelab4h tanda sayang, sweet lah Mat Nuart ni. Semoga Allah permudahkan semuanya untuk kak Bellaz Aamin.. “

” Hahahaha.. sama dgn suami sy bellaz.. dia yg asyik kenc1ng ber4k kita yang nak bersalin. Lawak tengok Mat Nuart ni.. “

” Baby sama gelak kat papa dia kot tu jadi bunyi bising tu haha. Walaupun anak no 4 tetap deb4ran tu ada adeh.. “

” Orang lelaki kalau nerv0us memang suka nak terber4k la noh haha. Punya gelab4h habis benda buat tak jadi.. “

Bercampur gaul segala rasa dalam diri Mat Nuart agaknya mendengar bunyi degupan jantung baby tu. Anak nombor berapa pun, deb4rannya tetap ada iye tak. Apa-apa pun, semoga segala urusan MUA Bellaz untuk bersalin nanti dipermudahkan dan berjalan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..