” Maryam jangan cek1k rabbit.. ” – Mawar Karim

Video Gelagat Wan Maryam Ger4m Dengan Arnab Yang Mencuit Hati. Sampai Mommy Mawar Pun Cu4k Tengok Cara Ger4m Maryam Tu !!

Bagi peminat Mawar Karim dan Fizo Omar, nama anak mereka Wan Maryam bukan satu nama yang asing. Sekalipun sudah berpis4h, mereka menjaga Maryam dengan baik. Maryam lahir pada penghujung Disember 2017. Banyak video Maryam dikongsikan Mawar dan Fizo di akaun sosial milik mereka.

Maryam anak yang baik dan sangat memahami. Sering tampil ceria dan manja, Maryam menghiburkan hati kedua ibu bapanya ini. Bagi pengikut setia Maryam, tentu tahu kegemarannya adalah nasi kandar dan donut. Baru beberapa hari lalu dikongsikan gelagat Maryam apabila dapat makan nasi kandar ketika pulang ke Pulau Pinang.

Meninjau akaun Instagram Mawar terkini, ada dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Maryam bermain dengan beberapa ekor arnab. Maryam yang disuruh Mawar untuk pegang arnab itu dengan pantas menurut arahan. Tapi cara Maryam pegang arnab itu buat Mawar terkej0t.

Dengan berani Maryam terus memaut leher arnab itu sampai cu4k muka Mawar. Mak dah gelabah, anak boleh relax je. Ish Maryam ni, dah macam anak patung dibuatnya. Comel sangat arnabnya, kecil je. Sampai berebut main tarik-tarik lagi Maryam.

Jom tonton video di bawah :

Aksi berani Maryam ini menarik perhatian netizen. Antara komen-komen mereka :

” Cute nya rabbit . Macam toy. jenis ket0t comel.. “

” Berani juga cik yam ni ya. Maryam ni nmpk bijak.. “

” MARYAM Comel Nya Cik MAWAR.. “

” Maryam ger4m sgt tuu cute nya rabbit pun.. “

” Hahahaha maryam ger4m tu. Dah besar Maryam. Comel.. “

Wah Maryam, paut macam tu. Macam mana la mommy Maryam tak menjer1t tengok Maryam, ger4m sangat nampak muka Maryam tu. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Maryam membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan sentiasa gembira bersama daddy dan mommy tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..