” Aku tak boleh blah betul lah dengan Ustaz Madi ni.. ” – Netizen

Azhan Rani Kongsi Sedutan Babak Yang Tidak Disiarkan Dalam Drama Nur 2 Buat Ramai Yang Bertambah Ger4m Dengan Ustaz Hamadi !!

Pada yang mengikuti drama bersiri Nur dan Nur 2, pastinya anda mengetahui watak Ustaz Hamadi yang dilakonkan oleh Azhan Rani. Drama yang disiarkan di TV3 ini disiarkan pada tahun 2018 manakala drama Nur 2 pula disiarkan pada tahun 2019.

Drama ini turut dilakonkan oleh Amyra Rosli dan Syafiq Kyle. Azhan yang memegang watak Ustaz Hamadi merupakan suami kepada Aisyah, lakonan Nurkhiriah. Karakter Ustaz Hamadi sering dikec4m ramai kerana ia membabitkan watak seorang ‘penungg4ng agama’.

Menurut Azhan, walaupun sudah 2 tahun usia drama Nur ini diterbitkan, namun sehingga kini beliau tetap dipanggil dengan nama Ustaz Hamadi oleh orang ramai. Nampaknya ramai orang benc1 pada watak itu, tapi Azhan merasakan ramai yang suka dengan lakonan dipersembahkan itu.

Menerusi akaun Instagram, Azhan telah memuatnaik babak di dalam drama Nur 2 yang tidak ditayangkan kepada umum. Babak ini memaparkan Ustaz Hamadi mengajar anak muridnya untuk meminta sedekah dari orang ramai. Hal ini menyebabkan ramai netizen makin membenc1 watak Ustaz Hamadi.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ger4m dengan watak Ustaz Hamadi walaupun dalam masa yang sama babak ini sebenarnya mencuit hati. Antara komen-komen mereka :

” Hebat bdk prmpn tu boleh tahan gelak klu aku mau bdekah d situ.. “

” Hahaha ustaz madi kalu bab ngajaq no 1.. Hangin ke aku nengok si madi ni. Haha.. “

Klako laaa elok budak tu tak gelak yer.. Eh ger4m pula aku dgn ustaz nii.. “

” Nak tergelak pelakon budak perempuan tu… Win lah ustaz Madi.. “

” Kenapa saya tengok abang azhan_rani bawak watak ustaz madi rasa nak lemp4ng2 jeĀ  ger4m dengan cerita nur nie … “

” Kuangjaq toi ustad madi ni. Awat delete lak scene ni.. dialog ni bukan lam kete ke ? “

” Aku xle bla betul la dgn ustaz madi ni.. Kuajo betul.. “

Ad0i, sabar je lah menonton watak Ustaz Hamadi ini. Watak Ustaz Hamadi ini salah satu sebab yang membuatkan drama ini lebih menarik dan semestinya lakonan hebat Azhan Rani juga berjaya menghidupkan watak ini dengan berkesan. Agak-agak ada sambungan lagi tak drama Nur ini ?

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azhan Rani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..