” Makin lama makin lawa Bunga Elhaq ni lah.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Meniarap Sambil Tersenyum Manis Buat Peminat Ger4m. Alahai Makin Besar, Makin Comel Dan Bamb4m Bunga. Muka Tu Memang C0py Paste Daddy Dia Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Bunga Elhaq, perkongsian gambar terbaru Bunga telah membuatkan ramai peminat berasa ger4m melihatnya. Ini kerana wajah Bunga yang makin comel dan m0ntel serta banyak seiras dengan wajah bapanya, Uzair Haqimy.

Dengan kapsyen, ‘ jap friends, mommy ajak borak ‘, wajah Bunga yang sedang meniarap sambil tersenyum ini membuatkan ramai berasa ca1r melihatnya. Mesti seronok mommy Bunga berborak dengan Bunga yang comel ni.

Perkongsian gambar Bunga ini telah menerima lebih 6 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Seperti anak selebriti lain, akaun media sosial Bunga ini juga mempunyai sejumlah pengikut yang ramai iaitu lebih 79 ribu orang.

Sejak lahirnya Bunga, apa sahaja perkongsian mengenai Bunga sering mencur1 tumpuan ramai. Bunga kini sudah berusia 5 bulan dan banyak perkembangan Bunga dikongsikan di Instagram atuk dan nenek Bunga juga.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Bunga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” So cute bunga, muka daddy.. ger4m comel sangat sangat.. so pretty bunga.. muka macam daddy.. senyum mcm nanna.. “

” Hai kawan, kakak irene nak jaga bunga ok.. Cantiknya. Seindah nama.. suka betul tengok bunga senyum comel sangat.. “

” Cantiknya cik bunga nie.. cute sgt.. omel lah bunga ni.. morning bunga, stay happy today.. bunga yang sangat comel.. “

” Allahu-akbar. Makin lama makin lawa bungaelhaq ni lah… Nampak makin panjang akal. Nnt boleh sakat pulak Dadda bunga, Tok SidangĀ jinggo_jspictures .. “

” Comelnya baby girlĀ too cute.. ey anak jepun mana ni cuteee sangat.. Love u Bunga yg solehah.. Cantiknya dan cute sangat.. “

” Haaiiihhh melting la tgk bunga ni amoi cute betul2 c0py paste daddy .. Semakin besar semakin cute cucu sheila rusly ni.. “

” Hi Bunga. Bukak ig pagiĀ² memang cari Bunga dulu, masyaAllah tabarakallah.. budak tembam paling comel Tak pejam mata bila tengok awak bunga.. “

Bak kata pepatah ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Bunga mewarisi wajah bapanya dan kecantikan pula diwarisi melalui ibunya. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Elhaq

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..