” Look so young, terkej0t cheq ingat marka baru hang Mawar.. ” – Netizen

Mawar Karim Kongsi Ucapan Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Ayahnya Namun Wajah Ayahnya Jadi Tumpuan Ramai Peminat. Awet Muda Betul !!

Pengusaha tudung terkenal Fareeda, Mawar Karim antara selebriti popular dan menjadi ikutan ramai peminat. Bekas isteri kepada pelakon Fizo Omar ini dikurniakan seorang anak perempuan bernama Wan Maryam hasil perkahwinan itu.

Mawar yang aktif di laman sosial Instagram sering berkongsikan gambar dan video masakannya. Mawar juga banyak membuat posting kisah bersama anaknya Maryam. Wajah Mawar yang manis dengan gaya tudungnya membuatkan ramai yang meminatinya dan mengikuti perkembangannya..

Mawar dilihat selalu ceria dan positif dalam hidupnya. Masih mampu tersenyum walaupun banyak suka duk4 kehidupan yang sudah diharunginya sehingga sekarang. Berstatus ibu tunggal, Mawar menjadi inspirasi kepada wanita lain untuk sentiasa kuat dalam menempuhi kehidupan.

Meninjau akaun Instagram Mawar Karim, telah dikongsikan sekeping gambar ayahnya bersama Maryam bersama satu ucapan selamat ulangtahun istimewa buat ayahnya ini. Tak pernah Mawar tunjukkan wajah ayahnya dan ini membuatkan ramai peminat terkej0t melihat wajah bapanya. Mudanya nampak ayah Mawar ni, memang awet muda.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah abah Mawar ini menarik perhatian ramai peminat. Ini rupanya wajah ‘King’ di hati Mawar. Antara komen-komen mereka :

” Happiest birthday to abah… look so young, terkez0t cheq ingat marka baru hang Mawar.. “

” First time Mawar show off her dad.. semoga your dad sentiasa dirahmati Allah.. “

” Abah muda belia lg nuu. Muda nauu abahnya.. “

” So sweet.. Indeed.. Bapak will always be a king to their daughter.. “

” Ahaa mudanya abah. hpy beday, muga dirahmati Allah selalu.. “

” Wow first time tengok abah sis . happy birthday buat abah Mawar.. “

Wow nampak masih muda abah Mawar ni. Sebelum ini Mawar pernah berkongsikan wajah ibunya yang turut sama nampak muda belia, rupanya abahnya pun sama. Pasangan awet muda sungguh. Apa pun, selamat ulangtahun buat abah Mawar. Semoga sentiasa menjadi king di hati anakanda tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..