” Ala gambar last tu, love sangat. Cara Sharnaaz tengok Nabila, love in his eyes.. ” – Netizen

Gambar Sharnaaz Ahmad Bersama Noor Nabila Meluangkan Masa Bersama Anak Mereka Jebat Jayden Cur1 Perhatian Peminat. Gembiranya Tengok Family Ni Lagi-Lagi Gambar Last Tu Something Sangat. Semoga Bersatu Kembali !! 

Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila telahpun disahkan percer4ian mereka oleh mahkamah syariah. Sekalipun mereka bukan lagi bergelar suami isteri, namun tanggungjawab menjaga Jebat Jayden digalas bersama-sama. Sejak Ramadhan lalu, Sharnaaz dan Nabila sudahpun berdamai.

Bagi pengikut setia pasangan ini tentu menyedari setiap hari pasti ada video Sharnaaz bersama Jebat. Nabila yang membenarkan Sharnaaz untuk bertemu Jebat tanpa batas dan had waktu cukup menggembirakan hero pujaan ramai ini.

Sikap Sharnaaz sebagai bapa yang bertanggungjawab dipuji Nabila. Malahan adiknya Neelofa juga memuji dan meminta pasangan yang bercer4i mencontohi sikap Sharnaaz dalam isu penjagaan anak. Mereka yang selesa berkawan baik kini nampak lebih gembira.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan beberapa keping gambar Jebat bersama Sharnaaz dan Nabila. Gambar mereka meluangkan masa bersama ini membuatkan peminat tersenyum sendiri. Bahagianya melihat cara mereka menggembirakan hati Jebat.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Me, mommy & baba ❤️ 📸 : @_azizulazman

A post shared by Jebat Jayden Ahmad (@jebatjayden) on

Perkongsian ini menghiburkan peminat dan menarik perhatian ramai. Nampak macam keluarga bahagia seperti dulu. Antara komen-komen :

” The last pic tho… its like him still giving her the look of love.. “

” Macam baba rndu sgt je momy jebat kan moga ade rzki bsatu smula dmi ank.. “

” The last picture very beautiful complete each other.. “

” Last picture !!! Make me cr.y !!.. ”

” Aloo sweet laa… Happy tengok Jebat dapat bersama mommy & Baba dia.. “

” Wah, semoga kebahagian Jebat kekal selamanya bersama baba dan mummy nya.. “

” Ala gambar last tu, love sangat. Cara Sharnaaz tengok Nabila, sweet.. “

” The last picture, love in his eyes. mommy, jebat n baba happy faces…Ya Allah satukan mereka selamanya.. “

Seronok tengok wajah happy Jebat dapat bersama mommy dan daddy nya ini. Kegembiraan mereka sekeluarga buat peminat mendoakan semoga mereka ada jodoh kembali. Apa pun, pandangan Sharnaaz tu cukup bermakna dan menyent0h hati. Semoga keluarga kecil ini sentiasa dirahmati Allah dan kembali bersatu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden, IG Noor Nabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..