” Lidah tu aku nak buat berbelit-belit lidah. You so special. Hahaha.. “

Shuib Kongsi Vide0 Terkini Anak Perempuanya, Talita Tunjuk Skill Buat Lidah Bentuk Love. Namun Wajah Talita Telah Menjadi Perhatian Netizen. WOwww.. Cantik Sangat Anak Dara Shuib !!

Siapa yang mengikuti perkembangan Shuib Sepahtu di Instagram mesti tahu yang Shuib ini sangat romantik dan mesra dengan isteri tersayang, Siti Sarah. Memang dari dulu mereka ini sangat bahagia tanpa sebarang kontr0versi. Ramai juga yang kagum dengan pasangan suami isteri ini apabila masing-masing dikatakan mampu menerima kekurangan pasangan seadanya.

Shuib Sepahtu pada awal kemunculannya dunia hiburan, merupakan seorang pelawak dan kini beliau telah membangunkan macam macam perniagaan bersama isterinya, Siti Sarah. Pasangan ini juga terkenal menerusi Youtube dengan telatah kehidupan harian mereka yang mencuit hati.

Shuib dan Siti Sarah telah mendirikan rumah tangga pada 26 Februari tahun 2011. Hasil daripada perkongsian hidupan bersama, pasangan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu, Uwais Alqarni, Dzahira Talita Zahra dan Ariq Matin. Pasangan ini kelihatan sangat bahagia bersama ke semua anak-anak mereka.

Menerusi perkongsian terbaru Shuib di akaun Instagram miliknya, Shuib telah memuatnaik satu video merakamkan gelagat anak perempuannya iaitu Dzahira Talita Zahra. Kini Talita telah berusia 7 tahun. Kelihatan raut wajahnya lebih mirip kepada wajah ayahnya iaitu, Shuib.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

” Dah besa dah anak dara sorang ni,,, cantik tak dia #Talita .. “

Rata-rata peminat memuji Talita yang kelihatan sangat cantik. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Manis. Nampak aura¬≤ mcm ada dayang faizah. Muka perempuan melayu asli.. “

” Lidah tu aku nak buat berbel1t ii lidah hahaha you so special.. “

” Cantik. Muka dia unik. Besar nanti boleh jadi model.. “

” Cantikk.. Xure ikut muka sapa sebab sekali tengok cm sara. , 2 kali tengok cam shuib plak.. “

” Muka shuib sebijik la.. “

” Cantik anak dara u … Muka melayu asli .. “

” Shuib versi perempuan.. Comey sngh.. “

Alahai.. Cantiknya anak dara Shuib sorang nih ! Besar nanti dah pandai bergaya, mesti cantik sangat. Muka Talita mirip seperti ayahnya, Shuib. Orang cakap kalau anak perempuan mirip ayahnya, sejuk memandang. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Talita membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Shuib Sepahtu, Siti Sarah Raissuddin by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..