” Ad0yaiiiii.. Dapat bayangkan kalau betol-betol jadi bumbung rumah pun boleh tercab0t terbang.. “

Video Dato’ Rizalman Bersama Neelofa Dan Dayang Memasak Buat Peminat Gel1 Hati. Part Tak Kenal Garam Dengan Keluar Segala Harta Karun Lofa Tu Paling Win. Kelakar Abis Korang Ni !!!

Nama pereka fesyen tersohor Dato Rizalman bukan nama baru di dalam dunia hiburan. Menjadi pilihan ramai artis dan orang-orang kenamaan malahan juga pereka fesyen Permaisuri Agung, Tengku Azizah. Hasil seninya yang sememangnya cantik dan kemas sentiasa mendapat pujian ramai.

Dato Rizalman yang masih bujang seringkali dikaitkan dengan penyanyi bersuara merdu Dayang Nurfaizah dan juga artis terkenal Neelofa. Keterujaan peminat melihat beliau bersama kedua wanita cantik ini setelah mereka dilihat sering bekerjasama dalam menjayakan pelbagai program dan persembahan.

Dato Rizalman bekerjasama dengan Dayang menerusi teater berjudul ‘Kesuma Jiwa’ yang menunggu tayangannya di Istana Budaya. Manakala bersama Neelofa, beliau sering mereka fesyen-fesyen terkini dan digayakan Lofa untuk majlis dan program khasnya.

Menerusi akaun Instagram, Dato Rizalman telah berkongsikan video di mana kelihatan beliau bersama Neelofa dan Dayang Nurfaizah berada di dapur sedang memasak. Namun yang melucukan adalah gaya dan bebelan Dato Rizalman kepada Lofa dan Dayang yang melucukan.

Jom tonton video di bawah :

” Hangpa ingat senang ka berbini kan pompuan berkarier ni?? Yang soghang dok menega tak habeh-habeh.. Yang soghang dok menyanyi tak beghenti.. Kita la kena buat kerja di dapoq! Amek hangpa sendok soghang satu! Hantaran bukan main mahai dulu. Lagu ni kalu baik aku sumb4t hangpa dalam petiah bagi beku.. Aku nak pakai hangpa.. Baghu aku bagi cayaq.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Kalah keretapi noh berletiaq tak abih-abih.. “

” Hawaaaatttttlaaaaaa lawak sangat dato ooiiii… Tahap maharaja lawak cakarawala alam semesta dah ni.. “

” Adoi garam pon tak kenal. Kalau betul la dato kawin dengan dia orang ni, memang hari hari la dato memet1r.. “

” Sapa lagi untung.. Depa untuk dapat dato’ ka, dato’ untung dapat bini-bini lawa.. “

” Hahahahaha ya Allah ya Tuhan akuuuu.. After P Ramlee I wanna see this trio pulak belakon please.. “

” Adoyaiiiii.. Dapat bayangkan kalau betol-betol jadi bumbung rumah pun boleh tercab0t terbang.. “

Lawak sungguh dengar Dato Rizalman ni membeb3l. Macam hal1lintar sampai tak sempat nak menyamp0k si Dayang dan Lofa. Boleh kec0h dapur kalau hari-hari macam ni . Lakonan yang menghiburkan. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat ketiga-tiganya dan moga success selalu.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG rizalman by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..