” Lawaklah pasangan pengantin ni haha, tahniah Usop.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Majlis Pernikahan Dan Sesi Batal Air Sembahyang Usop Mentor Dan Pasangannya, Nur Fatihah. Sempat Lagi Usop Melawak, Kan Dah Kena Tep0k. Sweet Sangat !! 

Setelah 2 tahun menjalin hubungan, Usop Mentor mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihannya, Nur Fatihah sekitar pada bulan November tahun lalu. 3 bulan berlalu, tanggal 4 Februari 2022 menjadi tarikh pilihan untuk mereka disatukan sebagai pasangan suami isteri.

Meninjau akaun Instagram Usop, telah dikongsikan beberapa posting yang memaparkan suasana ketika majlis pernikahannya berlangsung. Usop memaklumkan mereka kini telahpun sah sebagai pasangan suami isteri.

Majlis akad nikah berlangsung di Kompleks Darul Hidayah, Penaga, Pulau Pinang. Baik Usop mahupun Fatihah nampak berseri-seri dan terpancar kegembiraan di wajah mereka. Dengan busana pengantin berwarna putih menaikkan lagi seri pasangan pengantin ini.

Turut sama dikongsikan video ketika majlis batal air sembahyang. Usop memberikan Fatihah seutas gelang tangan dan cincin yang cantik rekaannya. Tidak memberitahu harga barangan tersebut, majlis berjalan dengan lancar dan sempurna.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Usop ini mendapat banyak ucapan tahniah daripada peminat. Nasihat juga turut diberikan untuk pasangan pengantin baru. Antara komen-komen :

” Selamat pengantin baru Usop dan Teha. Semoga kekal hingga ke jannah. Pengantin banyakkan senyum please hehe.. “

” Tahniah usop sekarang sudah menjadi seorang suami. semoga usop dan teha kekal bahagia hgga ke jannah.. “

” Congratulation and celebration. I want to tell the world that I am happy as can be. tahniah Usop and Teha … both of you are marvellous and so sweeeeet ngatngat.. “

” Tahniah usop dan istri.. sabar dalam menemp0h ujian dalam berumah tangga. Semoga kekal bahagia hingga syurga Jannah.. “

” Tahniah Usop dan pasangan, berseri-seri pengantin baru ni. Happy for both of you. Lawakla pasangan pengantin ni haha.. “

” Lawak la ko Usop… Kan dah kena tep0k haha. ape2 pun slmt pengntin baru usop dan teha, moga berbhagia hingga ke akhirnya.. “

” Tahniah Usop dan Teha, akhirnya jadi hak milik. Cantik kedua mempelai berbaju putih macam merpati sejoli.. “

Alhamdulillah semua urusan Usop dipermudahkan oleh Allah. Bermulalah fasa baru sebagai suami isteri dan semoga kedua-duanya selalu sabar dan tenang dalam melayari bahtera perkahwinan ini. Tahniah sekali lagi daripada kami di Berita Kopak dan selamat pengantin baru Usop.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Usop 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..