” Lawak lah nak tak nak terp4ksa jugak c1um. Lepas c1um pen1ng, haha.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Tiba-Tiba Menyuruh Ebby Yus Menc1umnya Di Dahi Dalam Sepahtu Reunion Live Tour Buat Penonton Terhibur. Ad0i Kaw-Kaw Jep Kenakan Ebby Yer. Ayat Trademark Tapan Kali Ni Pun Awesome. Serius Kelakar, Tapan Oh Tapan !!

Setiap minggu, peminat rancangan Sepahtu Reunion Live pasti ternanti-nanti untuk menonton rancangan popular ini. Memasuki minggu kedua, roudtour Sepahtu masih lagi diteruskan di Pasir Gudang, Johor Bahru.

Minggu ini, Ebby Yus kembali bergandingan bersama geng Sepahtu Reunion. Membawakan watak ayah kepada Uqasha, banyak jenaka dan pengajaran yang dapat diambil oleh penonton menerusi episod Tapan kali ini.

Meninjau akaun Instagram Jep Sepahtu, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gambar-gambar sepanjang episod minggu ini. Tapan minggu ini dengan trademark ‘ What is your name ‘ membuatkan penonton tidak kering gusi.

Meninjau akaun Instagram Zon Lawak pula, video babak antara Jep dan Ebby dimuatnaik. Ad0i Jep, ter0k Ebby kena minggu ini. Nak tak nak terp4ksa juga Ebby menguc0p dahi Jep di hadapan ribuan penonton semalam. Jep memang eh, suka menyakat Ebby tetapi nampak kasih sayang Jep kepada ‘abang’ nya ini.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata warganet terhibur melihat telatah Jep bersama Ebby. Tidak kurang juga yang meminta untuk watak Tapan ini dipanjangkan lagi. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Sump4h kelakar eps tapan nie sampai tido pun mengigau sebut ayat Tapan what is your name haha.. Penangan tapan betul.. “

” Watak tapan ni wajib di filem kan.. betul, serius.. ingat jep, nmpak tapan, ingat tapan, takde org lain dah bleh bwk, jep sorang je.. “

” Mula2 nadia.. Pastu zila… Skrg linda.. Ramai admire tapan ni. Cardigan sapa plak si tapah jepsepahtu remb4t.. pulang balik kt sari.. “

” Kelako g1la haha, part cardigan dengan corduroy tu semp0t gelak. Tapann, what is your name haha.. “

” Tapan kalau last sekali mesti buat orang nang1s, Tapan d lejen. What is your name.. Tapan tak g1la.. “

” Haha lawaklah nak tak nak terp4ksa jugak c1um. Lepas c1um pen1ng haha. Suka tengok sepahtu sebab ni ah, suka sikap Jep tu.. “

” Suka moment ebby yus k1ss Jep, abang dan adik. moment pakya dan Jep memang awesome, menyent4p jiwa ayah dan anak.. “

Dalam lawak, ada sed1hnya yang menyentuh hati penonton. Lakonan dan dialog yang mantap daripada semua yang terlibat dalam Sepahtu Reunion Live. Semoga minggu akan datang lebih menghiburkan dan success selalu Sepahtu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, IG Zon Lawak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..