” Lawa sangat Oddah dengan Airra bila pakai macam ni.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Resepsi Majlis Anak Sharifah Shahirah, Tallisya Raih Perhatian Warganet. Wah Oddah Dan Airra Jadi Bridemaids Lah. Cantik-Cantik Anak-Anak Dar4 Shiera Ni !!

11 November menjadi tarikh keram4t untuk anak sulung Sharifah Shahirah, Tallisya apabila mengakhiri zaman bujangnya dengan seorang jejaka dari Pulau Tioman. Majlis akad nikah disempurnakan sendiri oleh ayahnya, Jatt Ali.

Hari ini pula, berlangsungnya majlis resepsi untuk Tallisya dan suaminya itu. Ramai rakan artis dijemput ke majlis ini dan antaranya ialah Nabil Ahmad. Menerusi akaun Instagram Nabil, telah dikongsikan video yang memaparkan suasana majlis resepsi ini.

Tidak hanya pengantin baru, malah mak pengantin juga berseri-seri di majlis ini. Kelihatan pada awal video, perarakan masuk Shiera dan bridemaids kemudian diikuti oleh Tallisya dan Cham. Apa yang menarik perhatian adalah bridemaids Tallisya.

Memandangkan 2 adik perempuannya sudah besar iaitu Airra dan Audra, kedua-duanya menjadi bridemaids untuk hari bahagia kakak mereka. Jika selalunya 2 orang anak dar4 Shiera ini tidak bersolek dan tampil dengan baju retro dan anime, kali ini mereka berdua kelihatan begitu anggun sekali.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara paparan gambar lain yang dapat dilihat :

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara pujian yang diberikan kepada Shiera dan anak-anaknya ini :

” Lawa-lawa semua bridemaids tu, senang guna adik-adik je. Lawa sangat Oddah dengan Airra bila pakai macam ni.. “

” Cantik sangat-sangat pengantin, berseri-seri betul. Eh semua lah cantik, mak pengantin cantik, adik-adikpun cun.. “

” Lawa-lawa anak dar4 Sharifah Shahirah dengan Ijoy ni. Besar dah, selalu nampak pakai baju retro, ni cun betul.. “

” Adik-adik Tallisya yang jadi bridemaids, lawa-lawa adik-adiknya pun,. Tahniah Tallisya dan pasangan.. “

” Selamat pengantin baru Tallisya, tahniah. Cantiknya flower girls tu. Oddah dah besar, lawanya dia.. “

” Lawanya anak-anak dar4 Shiera ni. Mak ayah segak, anak-anak semua lawa-lawalah. Airra dengan Oddah tu, baru nampak cantiknya.. “

” Cantik anak-anak dar4 kak Shiera dengan abang Ijoy. Bridesmaids overshadowed pengantin.. “

” Senangkan kak… anak perempuan rmai jd flower girl tak fening2 nak cr.. Airra dengan Oddah tu, lawanya.. “

Cantik-cantik belaka anak-anak perempuan Shiera dan Ejoy ni, sama cantik macam mamanya juga. Tahniah sekali lagi buat Shiera sekeluarga atas perkahwinan ini. Semoga Tallisya bersama pasangannya bahagia sehingga ke akhir hay4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Zira, IG Shiera Ijoy, IG Tallisya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..