” Latar belakang yang sangat berbeza tetapi.. “

Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Que Haidar Buat Isterinya, Linda Jasmine Sempena Genap 11 Tahun Perkahwinan Mereka. Woww !! Bersemut.. Manis Sunggoh Ucapan Que.

Berkahwin dengan guru tari terkenal, Linda Jasmine pada 14 Februari 2009, Que Haidar kini menunjukkan sisi berbeza, seiring dengan kematangan dirinya. Pada Februari 2020, maka genaplah usia perkahwinan pasangan ini 11 tahun. Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan.

Que Haidar atau nama penuhnya, Tengku Iskhan Shah Tengku Haidar,  bukan sahaja bergelar suami tetapi dia sudah memikul tanggungjawab dan amanah berharga sebagai bapa. Sebelum kehadiran dua puteri comelnya, Tengku Ratu dan Tengku Cleopatra, Que terlebih dahulu bergelar bapa segera kepada Qalif, anak hasil perkahwinan pertama isterinya.

Sebelum ini, Que telah membuat keputusan untuk bersara daripada bidang lakonan secara mengej0t pada tahun 2010 setelah berkahwin. Biarpun terpaksa mengecew4kan peminat-peminat dan pengkarya filem, Que nek4d untuk beralih arah ke bidang perniagaan. Pada tahun 2012, beliau mengumumkan hanya akan mengambil tawaran lakonan yang bersesuaian dengan kehendaknya.

Menerusi perkongsian terbaru, Que telah memuat naik posting di akaun Instagram milik beliau dengan ucapan untuk isteri tercintanya, Linda. Ucapan tersebut adalah sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-11 tahun. Que juga mengharapkan ikatan perkahwinan bersama Linda akan kekal hingga ke jannah.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada Que dan Linda. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy anniversary q n linda . Semoga kekal ke jannah . Serta bhagia d samping wife tercinta n ank2 tersyang.. “

” Happy anniversary to both of you, hope happy live till jannah.. Aamiin .. “

” Happy anniversary.. Moga kekal hgga hujung ny4wa. Moga hidup mmberi manfaat pd org lain.. Moga di jauhi dari perkara bur0k dlm rumah tgga abg Haida dan kak Jasmin.. “

” Happy anniversary brother.. Moga segala yg baik2 Allah berikan for both of u.. “

” Selamat ulangtahun perkahwinan.. Semoga bahagia dunia dan akhirat.. pstt.. Cleo dan Ratu nak adik baby.. “

” Happy anniversary haidar may Allah shower ur marriange wit sakinnah mawwadah dan rahmah happy till jannah.. “

Alhamduliilah.. Tahniah buat Que serta isteri, Linda genap 11 tahun usia perkahwinan kalian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini, mengucapakan selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-11 tahun, semoga hubungan cinta yang dibina ini kekal bahagia hingga ke akhir hay4t. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  the_ haidars by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..